bio.

snabba cash var jättebra!

har hört så himla mycket olika men jag tyckte den va skitbra, även om boken va ännu snäppet bättre men det är ju alltid så. går inte att få med precis varenda sak i filmen! nu är jag trött, behöver få lite sömn, trots allt jobb imorn igen. sen är det partyhelg för hela slanten ser det ut som. är väl inte helt säkert men imorn ska vi iaf till palace på deras "nyöppning" eller något liknande :) ska bli kul! och lördagskvällen är lite osäker,men lutar åt hugo. we´ll see.


får bli två inlägg i rad med en bild på denne man.



vill ha en ny kamera nununu så jag kan fota allt möjligt kul!


FÖR..

..imorn ska vi se den här baben på bio! gillar´t :)


canon.

det är ju såhär. jag är extremt klantig och sist jag var ute tappade jag min väska framför taxin så min kameras skärm pajjade. har fått klart för mig att det inte är värt att laga. så vi köper en ny (köpte den som blev påkörd efter jul...) ILLA. men jag vill ha en kamera, behöver det för att fota allt kul vi gör. :) frågan är då om jag ska köpa samma. Alternativ 2, eller byta upp mig till alt 1. skillnaden verkar inte va så stor, är inte så insatt menmen. men eftersom jag är klaa-aantig så tror jag att jag tar den snäppet enklare/billigare. :)




Alt 1.
 - 12,1 megapixlar
- 4x optisk vidvinkel-zoom
- 2,7 tums PureColor LCD II
- Optisk bildstabilisator
- HD-filmning
- HDMI-anslutning


Alt 2.
- 12,1 megapixlar
- 3x optisk vidvinkel-zoom
- 2,5 tums PureColor LCD II
- Optisk bildstabilisator
- HD-filmning
- HDMI-anslutning

Båda ser ut ungefär som den svarta på  bilden.




work it!

fytusan. dags att köra som aldrig förr på nananautilus!


basket.

efter jobbet idag åkte jag hem till familjen roodla och klippte mamma gunilla. sen bidde det basket med tjejerna! helbra, dom vann. :) nu sitter jag och emma i min soffa beredda på paradise hotel med poppisar! något skumt hände precis nyss.. emma skulle ringa hem från min mobil. hon tryckte in sitt hemnr och man ser "ringer emma hem" i telefonen.  på nåt jävla skumt sätt kommer hon till 112? TVÅ GÅNGER. vi har trott att pappa roodla drivit med oss men icke. hur kommer det sig? :/


pikar.

så jävla trött på mig själv just nu! velig, glömmer saker hela tiden, planerar in för mycket. måste skärpa mig nu, få ordning på saker och ting. och så är jag trött på pikar! vafan finns pikar för? 

De är

  • irriterande
  • elaka
  • onödiga
  • töntiga - varför inte säga rakt ut vad du tycker?
  • retande
  • dryga

skulle va så skönt att slippa pikar, man blir bara så förbannad på dem. så vill man slå tillbaka med en dryg kommentar liksom, blir en ond cirkel. BLÄ för dom.




helgen som gått har varit omtumlande. en fredag som hette duga med pulkaåkning med syskonen Roodla. svinkul verkligen! :) bilder kanske kommer. lördagen bidde det träning på förmiddagen och lunch/stanmys med vickan efter det! härligthärligt! sen utgång, med förfest hos gurra. helkul kväll men lite trist slut. och jag reagerade så annorlunda mot vad jag tänkt mig på vissa saker. plus att jag tappade min väska framför taxin som kördeöver den, väskan förstörd. korthållaren paj, bilnyckeln skev och min nya kamera har ingen fungerande skärm.. men nu är jobbveckan igång igen och jag ska försöka få mitt huvud klart, säger man så? imorn ska jag hem till emma och klippa hennes mamma och nån dag i veckan blir det bio med gänget. :)


down.

usch idag känner jag mig depp. har egentligen ingen specifik anledning, men ibland har man bra dagar och ibland har man dåliga. tänker för mycket som vanligt tror jag. men strax ska vi sudda bort tankarna, och bara ha kul. va ett barn igen. för vi ska nämligen åka pulka! gjorde det i fredags också med emma och jocke och det var verkligen roligt! ska bara ta på riktigt varma kläder, känner mig frusen. OCH DUBBLA STRUMPOR, blev dyngsur om fötterna sist. hatar´t! kanske inte hjälper men man tycker ju det borde hjälpa litelite? we´ll see.


läääängtar!






AAAAH.

färgade mamsen idag efter jobbet, välbehövligt! mammor kommer tyvärr ofta i andrahand när det gäller klippning och färgning bara för att det finns fler som behöver klippas och mamma är så snäll så hon vill att vi skjuter upp det så jag inte blir stressad. bästa! men idag så. :)

och efter det blev det ett glas vin på munken med vickan, vicky, anna och memme, helmys verkligen!




hemvägen, anledningen till rubriken.
jag är påväg hem från munken,( som ligger typ tre minuter från min lägenhet) och sen när jag har gått färdigt på st:persgatan och ska svänga in på min gata ser jag en lustig figur längst upp i backen. han går liksom inte ner utan han halvspringer så det ser ut som han bajsat på sig typ, helskumt. han fortsätter liksom springa emot mig såjag börjar tycka att det är lite halväckligt. sen börjar han vissla/ropa efter mig samtidigt som han kommer närmre så jag vänder fort som fasen och går nerför st:persgatan igen. AAAAAH. hatar sånt, livrädd var jag! fick ta en annan väg hem..


jobbjobb.

sitter på jobbet med emelie och har en lugn stund :D ska snart ha rast iofs men vi har jobbat på bra så vi har inte mycket kvar. vi pratar om väldigt intressanta saker varje dag, enligt oss. :)men iaf, iadg pratade vi om "livet", vad vi ska göra, när vi ska resa, hur länge man ska jobba, när man skaplugga. ÅÅÅÅÅÅÅH. panik. när man pratar om det får man verkligen en tankeställare och börjar fundera. blir bara stressad men lite måste man väl ha planerat? så jäkla mycket man ska hinna med i livet.



NU: jobba vidare! (ska väcka emelie vid mikroskopet :D)

EEEEEELD!

igårkväll kom emma förbi runt niooch så gickvi upp till kungsgatan och köpte lite nödvändiga tingoch så gick vi hem. närvi kom hem skulle vi poppa poppisar. sätter in påsen i micronoch det rullarpåsom vanligt. sen börjar micron blixtra sådärni vet somkan hända ibland? iaf,så stängde jag av micronoch drog ut sladden. det lyste fortfarande i micron (!).

DET VAR EN LÅGA.

den jäkla popcornpåsen brann. jag blev livrädd och visste inte vad jag skulle göra så jag vänder mig om till emma som flaxar som en fågel och ropar att honinte vet vad vi ska göra. (såg rätt kul ut) så jag tar en grytlapp och försöker täckalågan så var den släckt. läskigt! men det gick ju bra :) kanske ska bli brandman.

nu har jag tränat och jag är trött. ska göra matlåda och duscha innan jag får sova också! ÅH!


typ en av de äldsta bilderna på mig och emma. :)




just det. idag var jag mitt vanliga jag. emma gick upp i tid och jag "råkade"stänga av väckarklockan och fick springa upp ur sängen ungefär. förlåt emma,nästa gånggörvi brakfrukost ;) <3


Sherlock Holmes

dagen började med jobb, massvis att göra. visst gör emelie och jag vårt jobb som vi ska, men vi skrattar en hel del samtidigt kan jag säga. kan anses flamsigt emellan varven, men vi har ju kul! dålig humor har vi också! :)

sen hem till familjen Roodla, skulle klippt johanna och gunilla men idag blev det johanna och emma istället! gick ju lika bra det :) sen tyckte alem det var biomåndag idag så det belv att se Sherlock Holmes. Visste inte mycket alls om filmen men jag tyckte den var bra! En mästerdetektiv är alltid spännande att följa liksom. Och Jude Law är inte heller så dum. :)

nu sitter jag och tittar Scrubs och äter psysalis (?).  Ska nog sova alldeles strax, är trött och behöver min sömn. Idag vaknade jag av en grannes väckarklocka! JAG. Det är ju inte sant, men det var det. :) gjorde dock inget alls, är inte så lättstörd på morgonen, sover liksom vidare rätt så bra!

På tal om ljud! För ett tag sen tittade jag och mina kära vänner på en film som hette "Paranormal activity" (vet inte om det stämmer helt) och den innehöll iallafall en "ande" som tog sig in i en kvinnas själ och när den gjorde det kom det till ett ljud. Det ljudet, hör jag från och med den filmen, varje gång en spårvagn åker förbi härpå nygatan! aldrig tänkt på det förut liksom, - vad säger det? Inga mer skräckfilmer. :)


Nej, nu är det dags, NATTI.


söndag.

blev en lugn söndag. gick och tränade efter lunch, svinskönt. helt folktomt, antagligen många som är trötta "dagen efter". sen hem till brånnestad en liten stund med tobbe och elin, fortfarande lika tomt utan bus.. nu ligger jag här i en hög av kuddar och filtar på soffan och kollar i en annan del av köping. skulle kunna somna när som helst känner jag! 

 
nyår, tolvslaget!

gillar´t.

emma och jag i vårt esse!




våfflor!

idag blev en rätt härlig dag! vaknade upp efter fredagens (verkligen superbra) vin/spelkväll pigg och kry och städade och dammsög lite. sen blev jag sugen på att testa vårt nya våffelmakeri i stan så jag, emma, alem och jocke gick dit för att se om det var någe att ha. OCH OJ. mys var det verkligen. goda våfflor, massa varianter och härlig miljö. det blir det fler gånger! fem av fem toasters.

och jag trodde det skulle bli utgång, men det blir inte alltid som man tänkt sig! kan va kul att bara va med vännerna och bli lulliga ihop, behöver inte alltid "gå ut" även om det också är riktigt kul. :) faktiskt så har man ju nästan alltid roligast på förfesterna! :)









finaste.

min finaste har somnat in. jag har nog inte fattat det än, inte förrän jag kommer hem och ingen springer till en i dörren. ingen som är gladare än nånsin bara för man kommit hem (fast man kanske var där för en timme sen). ingen som vaktar mig när man blir kittlad. ingen bus med till fjällen. ingen nallebjörn att krama och pussa på. du var brabrabrabra. <3


tiiiiiiisdag.

Nej, nu jävlar!

sleep.

nu har jag ont i magen, är trött och vill sova. så godnatt.

listan.

Hanna influerade mig till att göra en lista, hör(se) och häpna.

Namn: Karolina Therése Ottosson

Kallas för: Tessan, Tess, Tessiness, tesseli

Stjärntecken: Lejon

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: öron, haft i navlen men den fick gå bort i en överenskommelse med vicky :)

Tatueringar: none. lite sugen dock.

Längd
: 1.76

Skostorlek: 38, 39

Hårfärg: Slingad. Byter med jämna mellanrum.

Fräknar: absolut!

Motto: Livet blir enklare om man är glad.

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej, inte permanent i alla fall. (snor hannas svar på den, fast jag vet att hon allra helst skulle vilja bo i norrpan med mig, HIHIHI.)

Tycker du att du är attraktiv? Ja, det funkar väl.

Dricker du? Händer.

Röker du? Nej.

Vilket schampo använder du? Loréal absolute repair just nu.

Vilken parfym använder du? Hugo boss och miss dior cherie.

Vad är du rädd för? Ledsna saker ger mig obehag.

Gillar du att tvätta? Ingen höjdare? :)

Gillar du berg- och dalbanor? på senare dar´.

Senaste…

Filmen du hyrde? hmm. tror den hette my best friends girl.

Filmen du köpte? Pippi Långstrump-boxen. :):)

Låten du hörde: Plus 44 - Baby come on

Låten du laddade ner?  Laddar inte ner musik.

Personen du ringde? Mamma.

Personen som ringde dig? Emma.

TV-program du såg? Dead like me (sämsta jag sett på länge.)

Person du tänkte på? jadu.

Favorit…

Låt: det är många! gillar sister hazel - your winther, har blitt en sovlåt hos emma. :)

Sak att göra: Umgås, mys, och bada!

Sport: skidor.

Dryck: Ingenting slår vatten

Kläder: Klänningar

Film: Sällskapsresan

Bil: audi och porsche tycker jag om. 

Serie: Vänner och scrubs.

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Vän, ja.

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Nja, kan man väl inte kalla det.

Antal…

Gånger du varit kär? 3.

Gånger ditt hjärta brustit? För många gånger.

Hjärtan brustet på grund av dig? Har nog hänt..

Tjejer du kysst? Några på den tiden det var "tufft".

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 6-7 stycken kanske.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Några gånger, reportage och dagens fråga och sånt.

Senaste…

Boken du läste? da vinci koden

Personen du fick e-mail av? Min fastighetsskötare

Personen du fick brev av? Emma.

Personen du fick sms av? Emelie.

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Ute och åt med hela familjen några dagar efter jul.

Saken du köpte? Leggins.

Vad har du gjort idag? Gått på stan, bowlat och ätit gott på La copita.

Brukar du svära mycket? Ska försöka tagga ner med det.

När stiger du upp på morgonen? Runt kvart över sju en jobbdag och helgen kanske 10, 11? :)

Vad har du på dig? Leggins och skjorta

Vad ska du göra ikväll? umgåtts med familjen sköld och min egen i borås!

Vad är du allergisk mot? Gluten.

Var har du ont? ingenstans för tillfället. Förutom axlarna men det känner jag knappt längre, illa :)

Använder du hårspray? Ibland.

Kan du stå på händer? det tror jag inte.
Salt eller socker? Salt om det innebär lakrits.

Gillar du ketchup? Ja.

Är du glad nu? jodå!

Var du glad igår? jodå!

Vad dansar du till? Det mesta!

Stockholm är… ? En stad jag åker till då och då för att shoppa.

Göteborg är… ? Staden jag inte besöker för ofta. tyvärr.

Spaghetti eller makaroner?  Makaroner.

Land du vill besöka? Australien och Österike.

 

 

Så, nu ska hanna och jag vara lite sociala, HIHI.


borås.

jag gillar att vara i borås och bo hos familjen sköld. vi har faktiskt fjortonårs-jubiléum i år. FJORTON år sedan vi lärde känna varandra i Turkiet. vi var hur små som helst. vi har dock fortfarande hur kul som helst, var på restaurant och folk tittade för vi skrattade så mycket. synd att vi bara ses några gånger om året bara men det kanske är därför vi har så himla kul också. idag var vi stan och shoppade lite. hittade massa inredningsgrejer, lite kläder också, bl.a. mina efterlängtade beiga leggins, wihi. vi bowlade idag också, så himla kul. gick rätt bra faktiskt, slog pappsen en gång också, rätt nöjd. :):):) nu ska vi spela spel, BYE.





nights.

jag har haft så brabrabra dagar, och jag har skrattat så jag har haft ont i magen. jag gillar vårat vänskapsgäng skarpt. myskvällar, biokvällar, utekvällar, kryssningar, knasiga påhitt är vår grej.

igårkväll skulle vi ha filmkväll. det började med att vi sågs runt åtta, satte på en robert gustafssons film "sålänge tills alla kom". (vi såg hela för vi är sega.) sen när alla kommit var vi hungriga så vi gick till mcdonken vid elva... då gick putte och tess, två som tröttnade. :) iaf, så käkade vi, sen blev det efterrätt och vi trodde vi hade vår egen glassbar därpå donken så det slutade med att alla testade nåt nytt och mixtrade ihop en egen glassidé. och han var snäll och gjorde tio olika varianter av mcflurry. och vi står inte i kö,nejnej vi ställer oss på bredden så ingen vet vart dom ska stå. :) seeeeeen gick vi hem och såg skräckfilm på emmas vägg med projektorn. usch! men mys iaf.




RSS 2.0