solsken.

YES! vårvädret kom tillbaka, hejdå snö, hej vår. :)

wihi, på lördag gäller det, nu har vi testat ut kläder och vi har fått frisörtid, ska bli såååå roligt. hoppas bara man inte svimmar eller någe, men det ska väl gå bra. ska sluta lite tidigare så vi kan ta oss till linköping i tid vilket är superskönt med tanke på att det är löning och det lär va proppfullt på våra scheman!




platå.

HELT GALET.

jag och mamsen var i linköping igår och shoppade lite. när vi  var på bikbok frågade hon i kassan mig och jag ville ställa upp som modell för dom på platå i linköping, bli stylad i håret av studio 22 och sminkad av makeupstore, hihi.  eftersom det inte är linköping sa jag att det skulle kännas tryggt om nån mer kompis fick vara med och då skulle det vara någon lång så mems och jag ska vara modeller! :)


lite kul att testa tänkte vi. :)


lugn lördagkväll.

lyssnar på linn nu så jag uppdaterar lite smått. :)

ikväll blir det ingen utgång, faktiskt! nä, utan emelie och annielle kommer hit och ser på melodifestivalen. ska bli himla skönt att inte gå ut, kan bli himla mycket av det goda ibland! PLUS att man är pigg imorgon, :)


komplimanger.

att någon helt främmande kommer fram till en när man sitter och fikar och säger att man är fin i håret, det gör ens dag. :) tufft att man verkligen säger det liksom, kanske man borde göra så fler blir glada? :)

back.

nu är jag hemma igen! :)




OCH IKVÄLL BLIR DET RÖJ!

RSS 2.0