100927.

Idag har jag köpt två tavlor, på myrorna. I olika storlekar, vi får se om det blir så jag tänkt mig. Ska ju till IKEA på fredag med mami, då ska vi först ta och inhandla en tavellist. wiho!

Jag var även hos läkaren för min hals, har fått riktigt ont de senaste dagarna. Men jag känner inte igen den här sortens ont, men tydligen var det något virus ändå. Så det gick ju ändå inte att göra nåt åt det. :/ Får käka ipren och några bra halstabletter antar jag, och ringa om det blir värre. Kan knappt svälja ner mat förtusan, irriterande.


Aja. Jag ska inte hänga läpp över det, finns dom som har det värre. :) Nu kommer Evelina alldeles strax förbi mig, ska sätta dit löshår på henne. 100 slingor så det tar nog ett litet tag, så då hinner vi nog snacka en hel del under tiden! :)


100925.

AH. Börjar få ont i halsen igen, inte bra, vill inte! Känns nästan mer svullet än ont iochförsig, går knappt att svälja. skumt.

Igår blev iallafall en jättemysig kväll, Emma, jag och Jessi tog oss ner till munken och där träffa vi en massa kul folk, blev mysigt. De hade oktoberfest där så det var uppdukat långbord, det serverades STORA öl och det spelades en massa tysk musik. MYS.

Idag blir det lite mer partaj. Ska drickas vin och kolla på ett band spela på Skandiateatern, sen vidare mot Trappan/Karateklubben. Känner mig riktigt pepp!


NU: plugg.



missmissmissmissmissmiss.



Kan inte sluta lyssna på Band of horses - The funeral. Så himla fin.


ANG. VALET 2010

valet är klart. skönt, har varit kaos tycker jag?
vi vann. men vad händer nu?
SD är med i riksdagen.



http://sannaviola.blogg.se/2010/september/och-ni-som-inte-bryr-er-om-politik.html

yesbox.

Måndag igen.

Har haft en bra helg med kalas för tvillingarna Roodla på fredagen, hade riktigt kul. :) Lördagen var väl lite lugnare. Hela dagen bestod mest utav pluggande, mattematte,- och lite mer matte.

Idag hade vi bara en lektion, så hann jobba lite på förmiddagen, och nu tänkte jag ta mig till strömmen och springa lite. Ska bli skönt!


chicken.

det roligaste hände igår.

Var och lunchade med P på Ingelsta, och jag valde att äta chicken kebab. som vanligt.
Eftersom vi käkade på chicken i stan var och varannan dag under gymnasiet, lär man känna killarna som jobbar där litegranna. Dom vet var man jobbar och allting till slut.
Iaf, han som är "frontfiguren" för chicken jobbar numera på ingelsta, och han började såklart prata en massa när vi kom dit. Han var så pass gullig så han bjöd mig på min mat! Det gjorde min dag! Sött gjort tycker jag. :)

Han fick en kram och jag tackade så mycket, han menade på att "det var ingen fara, jag hade ätit hos dom så många ggr"... Illa. Men fortfarande sött.


sanni och jag käkar vickningstallrik på munki. myyyyys

happier.

AH. idag var en rätt lång dag, eller det kändes iaf som det. 10-17, kanske inte så farligt men ändå. Var nog bara lite trött idag! Och nu är det bara att fortsätta, plugga matte tills jag storknar, skulle vilja hinna med en promenad/joggingtur men får se hur jag hinner med tal och uppgifter.

Var faktiskt och tränade för första gången på länge igår, svinskönt verkligen! Nu är det bara att sätta igång igen, vet hur kul jag tycker det är när jag väl är inne i det! Verkligen ingen myt med att man blir piggare och gladare.



effektivt?

Idag började vi ett, men jag och mina vänner gick dit tio för att sätta igång med inlämningsuppgiften i matte. Den skulle läggas ut på länken idag, MEN den fanns inte när vi väl kom dit. Så det blev ett himla springades fram och tillbaka och efter många om och men, struntade vi i den och gick och käkade på stan.

Jag som tänkte bli ekonomisk nu när man blivit student, svår vana det där att sluta äta på stan tydligen. Blivit lite allt för mycket på sistonde, men det är ju såå mysigt. Vi gör ett nytt försök med att spara pengar. Efter inköp av lite smått&gott..


Agnes och Anton på Fräcka.


Nu kommer Erica, ska göra henne lite
fin i håret igen är tänkt. Ska bli kul!


cape.

YES. nu har jag min poncho, var visst slut i norrköping, men den fanns som tur var i linköping. tog en titt när vi ändå var där och vips, där var den. ska bli mysigt att ha i höst/vinter!


Liu.

jag älskar studentlivet! änsålänge gör jag faktiskt det.

jag har lärt känna så många bra människor, gjort så mycket roliga saker och trivs med ämnena vi har just nu. det var nog bra att jag satte igång med det här ändå.

igår var vi i cloetta center i linköping på kalasmottagningen heter det, en stoooor fest de anordnar för alla studenter i nrkg och link. SVINKUL! :)

teddybears spelade och det var röj, sjukt mycket folk. får kanske ta och lägga upp lite bilder vartefter.




Nu ska jag träffa min fina emma, och ha filmmys! <3

RSS 2.0