Linkan.

Oj, har glömt hur man skriver ett blogginlägg tror jag.
Iallafall, tänkte ta fem minuter för att skriva lite här.


Jag pysslar med helt andra saker än vad jag gjort innan. Jag har börjat plugga i Linköping. Jag har skaffat mig boende i Linköping och jag trivs jävligt bra där, helt enkelt. Jag har alltid varit säker på att jag inte velat plugga just där, för att det var en aning för nära hem för att få upptäcka det där "speciella studentlivet". Trodde jag... Jag hade så fel man kan ha.

Jag har haft den roligaste tiden i mitt liv tror jag, redan, och jag pluggar någonting jag tycker är roligt. Allt känns så himla bra! Det jag läser är alltså civilingenjör inom Industriell ekonomi. Det kommer ta mig fem år att ta mig genom detta (om jag lyckas) och det tredje året åker man förhoppningsvis utomlands för studier i antingen ett år eller ett halvår.

De första två veckorna är oförglömliga, jag lärde känna mer människor än vad man gör som frisör i två år! Man festar i två veckor fastän man har föreläsningar kl åtta till fem dagen därpå. Jag har lekt töntiga lekar som helt plötsligt blev så jävla kul, och cyklat med en killes kläder utochin genom hela stan. Tror inte det är någon idé att gå in på hur mycket vi fått vara med om, kommer bara låta flumt. Studentlivet är ett liv för sig, helt klart!!


Den enda nackdelen är att jag inte får träffa mina nära&kära så mycket som jag vill. Och det suger verkligen. Jag menar, jag hinner inte ens fika eller "bara hitta på nåt någon kväll". Det jag inte tycker om är att man blir stressad så fort man gör något annat än att plugga, för tankarna går "här skulle jag kunnat plugga lite linjäralgebra istället...) Man vänjer sig kanske och blir bättre på att hitta tid, men nu är det svårt.

 JAG SAKNAR ER MINA FINA. <3





RSS 2.0