allt vad fest heter.

stööööööööört.

så jävla cool kväll, helt galen.

http://babiidarling.blogg.se/2010/march/crazy-night.html

Gästbloggar

Ojojoj! Mysigt på Meze, men inget slår väl en utekväll?!

Nu är vi ska ännu en gång försöka överrösta min grannes bas.(Bas-basse)
Anna skriver: Basen finns inte direkt i dessa högtalare, dock ännu mer i våra röster. Kvällens värd är dock ute och röker så vi försöker hålla stämingen över förväntan på gaaaaaaaaaaaaaatan utanför deeeeeli.

home alone.

hemma igen.

har svinont i halsen, och jag som trodde det blev bra precis. hoppas att det lägger sig tills torsdag iaf, då ska jag träna, orkar inte vänta mer. skulle hängt med tjejerna till anna ikväll och kolla desperate men skippar det och satsar på att bli frisk istället. är inte så bra på att prioritera det... åkte skidor med feber i två dagar, kom hem och lördagen och gick ut, bra tessan, bra. nu jäklar!

jag längtar till imorn nu, först jobb. sen ska jag träffa ems, wiiiii! som jag väntat :) och sen ska jag till modeklipparna vid sju för klippning hos vicky. så jäkla skönt! :)














kom hem?

lofsdalen.

fytusan så bra jag har det!

JAG ÄLSKAR DET HÄR, så är det bara. snön, inte alls samma sak som hemma. solen, känns som en helt annan sol här. stugorna, mys med familjen och bastu. familjen brauns pettersson kommer över och sjunger singstar och alla låter vi hemska. tidiga mornar, utan väckarklocka, man är bara mer sugen på att gå upp här. OCH BACKARNA. bara svischa ner i en av pistarna och känna hur glad man känner sig! brabrabra.

jag hoppas jag har möjlighet till att ha en stuga
uppe i fjällen någonstans när jag blir äldre. :)


imorn blir det upp att åka som vanligt, men sen framåt kvällen är det även kvällsåkning, det gillar jag. mys.



nu ska jag läsa lite, BYE.


desperate.

idag blev det jobb all day long och efter joinade jag girlsen hos matilda för en desperate-kväll. :) MYS. missade dock sushin men det får vi ta en annan gång! nu skajag koppla bort hjärnan och sova. godnatt

RSS 2.0