resan.

UNDERBAR RESA! :)

när vi kom till vårt hotell i las palmas var vädret inget vidare och det bidde knappt någon förbättring senare under veckan så vi tog reda på vilka bussar som gick vart och sen kunde vi hela spanska busstidstabellen och åkte till puerto rico och solade. Vi hamnade på ett lyxhotell så det gjorde att vädret inte blev lika stor besvikelse för vi hade bubbelpool på takterassen och en utsikt som hette duga.

Jag tvingade med stackars Vicky på bananbåt, vi har seglat och så snorkla vi! Vi blev rätt fascinerade av det stora köpcentrat som låg bredvid oss, med Zara och en hel del andra butiker. :)  Efter en vecka med hur mycket skratt som helst är vi nu tillbaka och imorn laddar vi upp för en utgång här hemma i norrpan. Tror det blir riktigt kul, det är nämligen avskedsfest, WIHU! :)










'




















Bästa!

Las Palmas - Norrköping

VI ÄR HEMKOMNA! :)

BYYYYYYYYYE!

Hejdå Sverige! Hej Las palmas och drink i handen! :)


tjuvtitt.



foto.

idag har jag varit ledig, emma och jag gjorde vickys lägenhet till en fotostudio och emma var fotograf. Det var himla kul måste jag säga, sen käka vi, åkte in till stan och kolla läget! :) helbra dag, tack emsi! :)


IMORN DRAR VI! FRÅN KYLAN TILL VÄRMEN (kanske) OCH JAG SKA NJUUUUUTA AV ATT VARA LEDIG EN VECKA! JAG SKA DRICKA PARAPLYDRINKAR OCH ÖL OCH ÄTA GOTT, BADA HUR KALLT DET ÄN ÄR OCH HA KUL BARA! :) mmrå!

SHE`S BACK!



idag kom den här snyggingen in till oss på modeklipparna och hälsade på! blev så hiimla glad känns som det var aslänge sen vi sågs, är ju ändå tre veckor! Hon var ju neger, och vi ser ut som finländare bredvid henne men äsch! :) VÄLKOMMEN HEM!


maglinne.

idag blev jag kär i maglinne, kan man säga så, det heter ju trots allt magtröja? :)

det här i sommar tillsammans med dessa shorts som min mamma hittade, hennes gamla:

      

idag följde även de omtalade jeansen från gina med hem, bidde lite osäker just med tanke på att det är gina, (alla går omkring i samma plagg) men vafasen, tror jag behåller dom!


galan!

IDROTTSGALAN är brabra! :)

ryser när alla får sina priser, speciellt Kalla, hon är cool och hon är gryyyyyym på skidor! jag åker ju iofs nerförs istället men fy nu längtar jag till trysil! hiihih


that´s not my name.

igår visste vi inte vad vi skulle göra men vi blidde partysugna så vi festade till det och så vips så blev det en superkväll! :) idag har jag slappat, sov mycket längre än vad jag brukar och sen drog jag och vicky för att kolla på palms volleybollsmatch!









broder daniel

we look so good, we look so good, we look so good together!!



/MEEEMS!

bio!

idag sluta jag sex, oerhört bra. nu ska jag käka och lite sånt, sen ska jag umgås med alla på jobbet igen! BIODAGS! :) ibland är han snäll den där alex som bjuder oss! imorn vettefasen vad det blir. hoppas på att mems förkylning släpper och att vicky inte är hamster :) alltid blir det nåt kul!


torsdag.

nu har jag tränat med emma igen, superskönt! men ledaren till passet vi skulle gått på egentligen var sjuk så de ersatte de med ett styrkapass, och det gick ju bra men vill ha mer go i´t! kondition och kombinatiner, nästa! :) 

idag var jag ledig och jag har inte gjort något särskilt och det har varit så himla skönt! Tog sovmorgon och sen tog jag en timmes promenad på förmiddagen med ipoden med mig. SKÖNT. Tänker på vicky som för tillfället har bytt lite utseende men hon ska nog snart va på allerten igen :D hihhii.


längtar, nu är det en vecka och en dag
kvar! sen tar vi planet härifrån! :)


spärr!

idag var jag såå nära på att stanna hemma, känns som jag har nackspärr och värken går upp i huvudet, inte skönt. men smörjde in med zon och tog en ipren,och poof, så var det bättre. inte bra, men bättre.

mamma kom in och lunchade med mig, mys! sen kom hon igen vid sju och då var det dags att färga henne! brorsan fick komma i hennes verkningstid och bli klippt. :) onsdagar har vi nämligen som färga/klippa-familjen-dag.

nu ska jag bara slappa, ända till imorn för jag är ledig! LEDIG. har faktiskt inget bestämt vilket känns väldigt ovanligt men skönt! vet bara att jag ska träna nån gång under dagen, får se vad det finns för pass!









saknar dig något enormt mormor.
min mormor och jag stod så oerhört nära varandra, pratade i stort sett varje dag,
och vi kunde prata om saker ingen annan förstod sig på. nu finns du inte längre
och det känns tomt. jättetomt. saknar stunderna när vi hade så kul att vi tjöt i kapp.
när vi bakade en massa. när du kom till salongen. saknar allt. <3

thai.

KOM HEEEEEEEM. VI BÖRJAR OM IGEN, VI GLÖMMER AAALLLLT. DÄRUTE ÄÄÄÄÄÄR DET SÅÅÅÅ KALLLT. KOM HEM, FÖRSÖK PÅ NYYYYYTTT IGEN, JAG GER DIG ALLLLLLT OM DU VILL VARAA MIN VÄÄN! 

kom hem nu tjejer. :)


shear genious.

wow, jag såg shear genious nu ikväll och jag blev fasen rörd. de fick en utmaning som handlade om att få en gäng människor med alopecia (håravfall, dessa hade inte ett hårstrå på huvudet) att känna sig vackra. Flera började gråta av lycka och det var så himla kul att se! De fick alltså välja ut en peruk och sedan färga och klippa till en frisyr som skulle passa deras önskemål. :) Jag ska nog bänka  mig samma tid framför teven nästa vecka, tisdagar kl 20!



äng.


workout.

woho, idag var mitt första träningspass på ett rätt bra tag. kändes kul att va med och skutta runt en massa igen! nu är det bara att hålla i och det ska nog gå alldeles utmärkt. :) ryggen får INTE paja pga jobbet, inte!


twowayparty.

igår var det partykväll för bara mig och mems! blev en riktigt rolig kväll. :)



V. FYHR 20 BAAST.

Förrgår var ingen vanlig dag,
nej det var Vickys födelsedag!

VIKTORIA FYHR ÄR 20 ÅR OCH KAN NU KÖPA VÅRA VINFLARROR! :) GRATTTIIIIIISSSS!

jag fick en liten idé vad man kunde göra och frågade min vän palm om hjälp och han ställde snällt upp (även om han tyckte jag var helknasig som vanligt) och vi blååååste till vi såg stjärnor! :) Först var jag tvungen att lura mig till hennes lägehetsnyckel, sen åka dit och fixa mitt projekt. Såg ut såhär: :)













grek.



idag var en stan-dag med mems. vi tog en sväng till myrorna, åkte upp till fräcka och åt en greken. JAG, åt en greken. jag har nämligen läst på deras lapp att de har glutenfritt bröd. nu frågade jag om de kunde göra en sådan med mitt bröd och YES. jag är lycklig, röran var mums.

Ett par jeans, en väska, en ring och ett par träningsleggins fick följa med mig hem idag. jag var ute efter jeans som kunde kapas till shorts på myrorna, levis 501:or.de fick bli dessa, lite för stora, lite för, jag vet inte men de fick bli bra. :)

transparant.




vi har hittat tillbaka till varandra.

röddag.

en klantskalle som alex fick oss att tro att vi jobbade till sju i måndags, men nahe då! bidde att avboka kunder och gå hem lite senare än det ändå. Men det är luuungt, vi hann. vi hann åka hem och duscha, laga mat, (färdigstekt kött till och med;)) fixa memsis hår, byta kläder tusen ggr och sen förfesta för att dra in till stan. :) himla kul, kortvarigt men intensivt!

idag blev det också jobb (!) men det gick bra, jag var glad. :) och nu är jag ledig två dagar!! fyfasen va skönt. tänkte fika en massa, och träna, och kanske kolla tyg till någe nytt projekt? :) får se.

Nu kan man inte längta mer än vad jag gör till spanien! vi ska köpa simfötter, vi ska ligga på stranden och dricka öl/drinkar, vi ska ut och äta gott varje kväll och vi ska göra superknäppa saker som bara vi kan! GE MIG SPANIEN, NUUUUUUU!




filmnight.

wii, filmmys med vicky och palmis. SUPERDUPER! :)

vi har hunnit med att se mamma mia (igen) som varken vicky eller palm sett. sen bidde Ps. I love you som skulle va en romantisk komedi men det vettefasen om man kan kalla det. men bra var den väl. imorn jobbar jag till sju och sen ska memsi och vicky följa med mig hem och sen kanske vi ska parta! :) vi får se vart kvällen tar oss, (festen med tanke på att det är trettondagsafton.)

nej, nu ska jag göra lullisarna sällskap!

BRRRRR.

fyfaaaaasen va kallt det är. jag har bara gått från bilen och tillbaka men mina tår gör ont, usch! och även fast infran va på på jobbet så frös vi ihjäl, inte kul!

m&p tog en sväng till ikea idag och kom hem med runt 20 nya galgar åt mig så nu är min klädhängare FULL (nästan). hihi. ska köpa ännu fler. föredrar att hänga upp kläder, roligare så! :)  

imorn är det trettondagsafton, vi får se vad vi hittar
på då, går folk ut eller vad händer i norrköping?


...


min nya ring från indiska. :) (den med massa "armar")
och mina skönaste handledsvärmare, MYS! hihi.

ny mobil.

Nu har jag införskaffat en ny mobil, en svart fin blev det. :)

MEN, mina nummer är ju borta så ni
får mer än gärna ge dom till mig!

carina.




kan det bli bättre berg?

-08 turns into -09!

då var nyår över då! eller det nya året är ju inte över men firandet av det iallefall! toooomt utan v&j&a (och memsi på slutet) men vi klarade oss finfint med trevlig middag hemma hos mig och firande av tolvslag på bron med palmis&co. och fina fyrverkerier! super. bidde lite lugnare vartefter och vid två letade vi efter taxi, och en tesseli som tjöt av smärta, inte kul. :( men det gick över under natten och nu mår jag bra igen. tack snälla tjejer för att ni var så gulliga. :)















oså memmes fläta :)

RSS 2.0