the key.

hej hopp!

nu har jag min nyckel, varit och häntat den i morse. jag är lycklig! :) efter jobbet ska jag och emma åka förbi och kolla läget! sen hem till "hemhem" och laga mat och mysa. :)



jag har klantat mig igen.
det var såhär, igår skulle jag köpa mat på woktime i filmstaden på lunchen. när dom har plockat fram maten så hittar inte jag mitt bankkort och jag har inga kontanter på mig. vad gör jag? men eftersom jag och emma har handlat där varje söndag typ så känner dom ju igen en och han har lagt märke till att jag alltid har klippsår på händerna (därför vet han att jag är frisör (A)). så han säger: "-men det är luuuugnt, kom och betala sen, annars kommer jag och klipper mig ;)". snällt tänkte jag och gick tillbaka till jobbet, men nej jag glömmer ju betala samma dag! :O så nu måste jag gå dit och be så hemskt mycket om ursäkt, pinsamt. :) han får behålla växeln om man säger så :)

nu längtar jag till kvällen. BYEBYEBABY.

pepsi.

jag och emma satt och kollade olika michael jacksson-tributes. så hitta jag den här, sötisar. :)


one month to go.

Dagen med stort D närmar sig. Om jag har tur kan jag till och med få nyckeln nu på fredag! hihihi. just nu är det kaos i vårt gästrum här hemma, vill bara in med allt i nya lägenheten och få det på plats. det mesta, kul att inte ta ALLT på en gång. men nästan. :)

Idag är jag ledig, har varit på bankärende med mami,  åkte och tränade sen, var hur skönt som helst! och nu har jag käkat och ska åka och lämna tillbaka en film. ikväll blir det tacosmys förhoppningsvis, gillar´t.







JUST DET!
sa upp mig från mitt jobb i fredags. pirrigt.
  

mamma mia.

You can dance, you can jive, having the time of your life
See that girl, watch that scene, dig in the dancing queen



vi tittar på mamma mia hemma på nygatan, tröttnar aldrig. sånger, dans och skratt hela tiden! mysigt. :) och vi har kommit på att vi är glada att vi är i ett sånt bra stadie i livet ändå, vi har myskvällar, vi festar, och tröttnar inte för att vi har ständigt roligt. man ska passa på nu, vi är unga, njut medan du kan. :)


påskrivet och klart.

idag skrev jag kontrakt på min lägenhet så
nu är det bara att börja planera, :) hi.


igår var det basket för fulla muggar, fytusan vilken stämning, härligthärligt! vi lät som jag vet inte vad men det blir ju så, man blir helt inne i matchen. på hemvägen hade jag och emma tävling med en sur, förlåt men hon var en kärring. och vi vann, thihi :) YES. sen satt vi på nätet och kollade alla möbler vi ville ha, finns en hel del kan jag lova!

nu idag på morgonen skrev jag som sagt kontrakt, så jag flyttar in i min egna lilla drömvärld den 1 november. alla möbler kommer väl inte ha hunnit komma med tanke på att jag bara hade tre veckor på mig men vartefter så. sen kan vi ha myskvällar i min längenhet, MIN. känns konstigt att säga så. :) trodde det skulle ta längre tid att prata med hyresvärden men nä, så jag och mamma hade massa tid att spendera nu på morgonen, då blev det en morgonfika på lindahls, mys.


nu ska jag jobba ett antal timmar, sen är det mattekurs som gäller. efter det såg jag att vi var bjudna på bowling på hugo. kan ju va kul, men är osäker om jag hinner! maybe babie.


PUSS.


smile.

Smile though your heart is aching

Smile even though it's breaking
When there are clouds in the sky, you'll get by
If you smile through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through for you

Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile


fighter.

det finns så mycket jag vill skriva, men ändå inte. för det är ingen som har med det att göra.. men eftersom man tydligen kan göra som man vill med mina känslor, så är jag van nu. måste liksom bara klättra upp igen. tufft, men det ska gå. nu ska vi tillbaka till det där bra stadiet, när myskvällarna är det bästa som finns, massa basket, filmfilmfilm och att bara umgås <3 ni är bra, känner mig uppskattad med er.




what doesn´t kill you only
makes you stronger?




melissa horn.



Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar I tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig I

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans.

no soul.

jag har aldrig varit med om något liknande.
jag mår illa, riktigt illa. hur kan en människa
bara försvinna? gå upp i rök. någon som
funnits, verkligen funnits, varit en del av en,
som helt plötsligt inte finns? snälla, visa dig.

blicken!


ojojoj.

jag har känt att orken håller inte hur länge som helst de senaste dagarna, mina ögon nästan åker igen, mitt huvud snurrar och man känner sig sådär jättetung. dags att vila! lättare sagt än gjort, har nämligen bokat upp en del redan imorn, min lediga dag. ska bli skönt att ha sovmorgon iallefall.:)













you spin my head right round, alltid!



niiiight. s

baaaaasket, nu är vi hos emma och myser! de andra tjejerna har gått hem och alem och gurri ramlar in och käkar fyllekäk, hihihihi. ´

 vi
Jag, Alem, siter me 2 gaffker  i mun, nu sitter dom framför mej. ja o gurra ska äta kebabtallrik. mums!muuuuums!muuums! bnu vi hos emma o tessis. och eeehm lyssna o snackar skiiiit,. imorrn ska vi du vet shota. asgott. vi va på hugu o shakea. men miorrnså jävlar. då ska tessan ta ifat onsdan OCH fredan. synd om flickan. men hon ä fin tjej :) hörs imorrn gott folk! på krogen hoppas ja, puss kram o gullligull.PUSS!

friday.

klockan är elva och jag dricker kaffe på jobbet. :) känner att den här dagen kommer gå snabbt, lunch klockan ett och sen jobba fyra timmar till! nu är jag vrålhungrig, blev ingen riktig ordentlig frukost. kaffet får räcka än sålänge. kan inte käka elva redan juuue, fast alla tycker att jag käkar tidigt varje dag ändå, (halv tolv typ) :) nej, nu är jag rastlös,iväg och klippa! HEJDÅHEJDÅ :)

torsdag.

dagen startade med panik 09:16. jag hade tryckt bort alarmet, bra jobbat tessan!
i vanliga fall går jag hemifrån runt tio över nio, men idag bidde det senare.
eftersom jag redan var sen fick jag ta bilen till jobbet. :)

efter jobbet tränade jag, stenhårt, va asskönt! lagom till åtta var jag klar så då mötte jag upp emma och vi tog oss hem till nygatan och kollade idol! :) nu sitter vi här och har precis hängt hennes tvätt! jag har käkat maaaassa vindruvor och fick ont i magen, inte braaaa. menmen, gott. :) imorn är det fredag vilket innebär basket igen efter jobbet! sen mys, :) bästa!


RSS 2.0