picture.

finaste anna har illustrerat en bild av mig!




längtar till nästa helg. <3 wihi!

cutcut.

WIHI.

nu har jag varit hos Vicky och klippt mig. Himla mys,
Vickan kom också förbi så fikade vi litegranna och sådär.
Jättekul att "catcha upp" :)

Jag är iallefall betydligt mer korthårig än innan, nu är det lite under nyckelbenet, känns hur bra som helst.
Var sjukt trött på långt och slitet hår. Nu är det tjockare än nånsin och jag älskar´t. Vet inte varför jag varit så feg med längden de senaste åren, inte likt mig. Trivs alltid svinbra när jag får av det en bit.


Ny jacka har jag köpt idag med, en kappa fårn Wera.
Ska testa den igen, se om det klickar fortfarande!



Blir inga bilder på håret än, får bli om det blir någon
"vimmelbild" av Emma från kommande helg.. :)

en sak till.

jag vill klippa av mig håret.


så himla fint!

får väl se hur det blir med det...

Äntligen.

IMORN!!

Imorn ska jag äntligen få träffa Ems. Världens bästa ems.
känns som vi vart ifrån varandra sjuuukt länge. men har
man tenta-P så har man. Det är iaf över nu, som tur är.
Efter sista tentan gick jag hem och bröt ihop, bokstavligt talat,
helt jäkla slut. Har iofs levt på redbull och kaffe senaste
tiden, dag som natt, så är väl inte så konstigt. Nervositeten
släppte lixom.

Frågan är om man ska unna sig något lite extra när man
pluggat som en dåre, får se hur det blir med det.

Nu är det sovdags, imorn är det första föreläsningenn i kemi.


och NU

Nu har min tentaperiod börjat. Kanske började för en ännu längre tid sen, men det är nu jag ligger i för fulla muggar. Plugga är allt jag gör just nu, så det hinns tyvärr inte med något annat. Får hitta på saker när tentorna är skriva (och förhoppningsvis godkända). 

Idag i skolan hade vi skjortor, rosett och kavaj och killarna kostym. För det är nämligen den internationella kostymdagen. Hade inte en aning om det, men de i klassen tyckte det var viktigt så vi körde en finklädd dag. Gillar såna töntiga grejer!




Förresten, är det något jag ska ta tag i efter tentaperioden är det att köpa träningskort, har liksom inte blivit av än. Går ju fortfarande att jogga ute, fint väder oftast nu för tiden?
I förrgår var jag väldigt envis, envisare än vanligt. Skulle ge mig fan på att orka springa tre varv runt strömmen, och jag gjorde det!! Men idag, ojojoj. Trappor tar lång tid och att bara sätta sig ner är jobbigt! Men iaf, 8.7 km. Jag är rätt nöjd!

Nu blir det plugg, igen.


fredag.

Idag är en sån dag jag känner/vill mycket.

-Jag vill ha ikväll nu, supermysa på restaurant.
-Jag vill bli av med tentor som kommer om två veckor.
-Jag kände att jag kunde fått bättre på matteprovet vi hade, fast jag klarade det med marginal.
-Jag heter Tessan och jag har prestationsångest, vill ha maxpoäng, alltid.
-Jag känner för att städa lägenheten, gillar när det glänser och luktar ajax.
-Jag är jättepartysugen, längtar till imorn.
-Jag vill shoppa loss.
-Jag känner för att göra någon slags utflykt.
-Jag saknar alla tjejer som befinner sig runt om i Sverige.
-Jag vill hälsa på dom, fast jag hittar inte riktigt tid för allt.
-Jag känner att det är dags att bestämma vad jag vill bli "när jag blir stor".
-Jag skulle vilja testa på att flytta härifrån ett litet slag.


Skulle kunna komma på hundra saker till. Kände bara för att nämna några! :)




Pratat lite med SaknadeSanna och hon satte liksom lite ord på hur jag känner för plugg märkte jag. Hon frågade om det inte var svårt att hinna med allt här hemma?

Och det är fasen inte lätt att hinna med "det gamla livet"och det "nya livet" kom jag på. Det är så mycket nytt man vill hinna med i plugget, och man ska hinna plugga. Och man ska hinna träffa alla här hemma, och hitta på saker ihop.

Frågan är om det inte är bättre att flytta någon annanstans när man ska plugga "på riktigt"? Ha sitt studentliv på ett ställe och koncentrera sig på det riktigt hårt och sen åka hem och hälsa på. Går nog bra att göra båda men för mig blir det nog att flytta vartefter, tror det kommer bli bäst. Som sagt, idag funderar jag över mycket. :)



Fullt upp.

Just nu består mitt liv av plugg. Kommer väl bli ännu värre nästa vecka när det är absolut förberedning för tentor. Vi ska alltså tenta av de två första kurserna nu i oktober, både Biologi A och Matematik C. Det har varit ett skapligt tempo, men ska bli skönt att bli av med två ämnen iallafall. Nu ska jag gå in på studentportalen och välja om jag vill läsa Kemi B eller Matematisk breddning efter Ma D&E i vår. Inte lätt. Vill liksom få med båda men det går ju liksom inte. Och inte vet jag vad jag vill söka till hundra procent heller. Olika utbildningar kräver ju liksom olika ämnen. Civilingenjörsutbildningar t.ex består ju typ bara av matte, då är ju det ju super att läsa breddningen medan tandläkare har krav på behörighet i Ke B.

Får sova på saken kanske.




Nae, dags att sova. Känner mig helt slut, godnatt.

Trattisar.

wow! vilken härlig höstdag. får njuta av att ha öppet fönster och känna lite fläkt iallafall, se lite löv flyga förbi. För mig blir det nämligen plugg och städning idag, wei.. Får nog bli en höstpromenad ändå, lite senare.


Igår var jag och Emma och plockade svamp, hur härligt som helst! Älskar sånt, tror jag vill vara en liten skogsmulle innerst inne, mysigt. Vi hittade iaf en hel del, en massa trattisar! Så igår blev det svampsås, lite svamp till det och en kvälls-svampmacka på det! Kanske hinner med en svampplockning till innan de försvinner.




PUH!

Första provet är avklarat! Så himla skönt, jag jagar upp mig så jäkla mycket när det är prov på gång, och efter provet släpper allt. All nervositet bara försvinner och det är en sån lättnad. Så nu, för att bara ha en skön fredag ska jag och mamma ha en mor-och-dotter dag på IKEA. woho!

Kollade Elle Interiör för lite inspiration och hittade dessa bilder, tyckte de var så fina. Bilderna i sig och idén om gammaldags inredning.




RSS 2.0