Säffsen.

182681-16

182681-15
älskar den här bilden, jag, karin och ewe kom uti nån offpist
som inte ledde ut i backen igen på typ femtio meter, så vi
åkte runt i skogen o såg inte skymten av nån skidbacke :D
182681-14
glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad
182681-12


LOV

iiiih. vart och shoppat idag, (:
jeans, t-shirt, skor, läppglans och scarf!  alltid kul och fräscha upp garderoben! Japp, lovet snart slut då, mitt lov har iofs inte vart sådär Ledigt som det ska vara, jobbat typ hela veckan förutom i måndags, när vi var i säfsen! KLOCKRENT.   bilderna kommer senare!


Blev melodifestivalskväll med ewe och emelie, myspys!


panik.

SÅ JÄVLA FRÄSH PAGE

182681-9
182681-10
vågar jag?

Long time ago

måste nog ta och erkänna att jag har glömt bort att blogga..

Men idag så, idag har jag bestämt att va hemma. Det kan ju va skönt tänkte jag men varje gång man har tänkt sig det blir det att man hittar på åt iaf! men idag ska ja va hemma, faktiskt. tror ja.. hihi  =)
 
FATTA DET ÄR LOV; har nog aldrig längtat så mycket!
fast iofs, kanske lika mycket som jag längtar efter säffsen! :D på måndag ska ja, ewe, karin, robin o simon o massa till åka :D hihi. JAG ÄLSKAR FJÄLLEN. vi kommer glida förbi alla, så jävla kul!

idag har jag och vickan solat, dösköönt! du är bäst vickan, alltid lika kul med dig <3 :)

     
182681-8
vickans och mitt mål med våran solning..  =)

saturday night fever.

ikväll blir det festande med Emma Emelie och Amanda! vi får väl se vart kvällen tar oss!



HAVE A NICE EVENING Y´ALL.

massage

WIHIHIHI massage :D va på face idag och fick en riktigt skön avslappningsmassage i 45 min! så jävla skönt :D lite väl pedagogiska men men sånna är massörer!

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR TILL TRYSIL. fyfan va härligt det ska bli!





världens sötaste portmonäer

          


längtar tills imorn också, för då
 kommer robin o vi ska myyyyyyyyysa <3

Söndag

Snacka om otur. (tur i oturen)

Vaknade skapligt tidigt imorse, klockan var typ tjugo i tio och strax därefter gick jag upp och åt frukost. Jag och mamma bestämde oss för att åka ner på stan en sväng för jag behöver verkligen ett par nya skor! När vi väl kom ner till spiralenparkeringen vid kvart över elva var det typ tio bilar där, vi tänkte ju fan va skönt då är det lugnt på stan. Men smarta som vi är kom vi på att stan öppnar tolv på söndagar! Men vi satte oss på coffee house och tog oss en var sin caffe latte, jättemysigt!
Hittade en jättesöt svart kofta,en skjorta och ett par skor!

Går och funderar på om jag ska våga ta steget och bli brunett igen.. lalllalala... får se hur det blir med det!

Det blev till slut en ganska lugn söndag, som det brukar bli och har inget planerat förutom ett varmt bad och INTE missa I en annan del av Köping! Så jävla klockrent, jag älskar den kaffesugna Tobbe!
"-Jag har så jävla ont i benet.."
"-Har du verkligen ont i benet Tobbe?"
"-Naeee..."

HAHAHAH. Godnatt!


Låång lördag.

Bloggpremiär, wihihii.

Det blev en rätt lång lördag. Jag och tjejerna hade ju planerat en ordentlig festkväll, men har nog aldrig varit så trött som jag var idag. Det kommer fler tillfällen, right? Och rätt som det är så ringer sötnöten emelie upp mig och frågar vad jag gör, och självklart får hon komma och ha myskväll framför melodifestivalen med mig! Slappkväll, vem säger att inte det uppskattas då och då!

För första gången på aa, joo åratal har jag laddat ner en hel del musik som vi suttit och lyssnat på. Och har till och med laddat ner dom till en cd så jag kan ha dom på den bärbara med, suveränt ju! Bl.a. Tyler Hilton med några av hans allra skönaste låtar och lite av Coldplay och Jack Johnson! Finns det något skönare än att sitta och lyssna på ton med musik? Tror inte det.  

Blev så glad när jag fick träffa Robin igår som jag har längtat efter hela veckan, en helkväll med dig, kan inte bli bättre ;) Och det härligaste jag vet är att vakna och veta att någon håller om en, aaah :) Plus att jag får äga dig på x-box! (eller gjorde jag det? KLART!) <3

Naee, om man ska ta ett kallt glas vatten och lägga sig framför teven!


182681-1
happy faces, always!

RSS 2.0