dan´före.

imorn är det nyårsafton och vi ska ha middag, :) det får för vicky och mig bli att springa hem från jobbet (springa till parkeringen och ta bilen hem vilket iochförsig har blivit en dålig vana att göra varje dag med tanke på att parkeringen blir rätt så dyr men nyårsafton blir iallefall inget undantag för den vanan!)  och sen göra i ordning sig, duka, sen kommer memsi med mat som vi ska laga och fixa hennes hår och sen skjutsa ner min vovvis till stan ( mammaopappa). fyfarao vad det kommer bli att göra, men så ska det väl va :) seeeeen ska vi fira nyår!

hihi

och jag som inte har någon mobil kan inte ringa någon och önska gott nytt år eller motta samtal :(  men jag säger det nu
: GOTT NYYTTT ÅÅÅÅÅÅÅR!

iidag var memme på salongen och vi gjorde massor av slingor, lade toning på dem och slingade lite över toningen, super! sen testade vi att göra en uppsättning (som vi ska göra om imorn), bidde som en fläta runt hela huvudet och ändarna gick ihop i varandra så man varken såg början eller slut, tillruffsad såklart låter fult men blev hur fint som helst på mesmi. :)


sakna massaaaa!

vad tänkte ni på? bara lämna oss sådär och åka till thailand?

kommer inte bli samma sak utan er men ni kommer ju hem snart, förutom anna som ska va borta två månader! längtar redan tills vi festar ihop sen i vår! vickan och jessi ser vi lite tidigare, men kommer kännas som mycket längre! vickan umgås jag verkligen med 24/7, på jobbet, hemma och på helgerna! jättelustigt kommer det bli. hoppas verkligen ni får set superbra där, kommer tänka på er när jag jag står och klipper. :)

vicky, jag och memsi får klara oss själva ett litet tag, det ska väl gå bra men lite sorgligt är det allt!



IDIOT!

dumma, äckliga gubbe som går in och tar min mobil på personalrummet idag!!!

"hej, får jag låna toan" jo tjena dumma idiot, du tog min mobil, och jag fattar inte ens varför alex lät dig låna toaletten. en "känd" kille i stan är det också så väktarna har ett signalement och letar efter honom. visst, min mobil är sämst men det är bajs ändå. nu är den spärrad och det känns redan tomt utan den, min lilla. tror inte jag hinner köpa ny innan nyår heller så får va handikappad tills efter.

BAJS.


sol, nu tack.

kan vår resa vara imorgon istället? vill ivääääg, långt! fast ändå är det kul att ha någonting att se fram emot, det ska bli så skönt så det finns inte. ligga på stranden med en bok, sitta på balkongen och slappa lite innan man går ut och käkar! ÅH!

nu är det jobb fram till nyår som gäller, bara att hålla i. har ju som sagt något att se fram emot. :)
+trysil sen i februari, kan inte bli bättre. en helt annan slags resa men minst lika bra. vettefasen vad jag skulle välja om det stod mellan skid- och solsemester. brabra båda två.

grekland -07





utsikten från huset i trysil, MMM!








min nya!

jag är superglad! :)


bilder från juldagen 2008!

blev en superkväll som började med förfest hos andreas och så vidare till hugo!







lånade fyra bilder av emma med :)





och de här två bilderna tycker jag är roliga, våra gruppbilder brukar va rätt så förberedda,
här sitter alla bara och pillar med sitt eget, alltså vi ser lite lost ut :)



laddade.



ikväll blir det röööj! :)

juldagen.

bidde en bra jul, tomt, men bra! :) fick en massa fina julklappar och åt ovanligt mycket, precis som alla andra jular. och det är alltid lika mysigt att bror sover hemma julafton! nu imorse blev dte rester av skinka, ägg och aladob och allihopa såg mamma mia tillsammans. kanske inte bästa filmen enligt tobbe och pappa men de såg den och det var kul. :)

ikväll blir det partyparty, och jag ska vila upp mig lite tills dess. tycker synd om bror min som är sjuk och kanske inte kan gå ut, men hoppas han piggnar till! :) vi ska till andreas och röja, sen blir det väl hugo som vanligt. jobbigt bara med alla köer och sånt men det får gå!

ses ute i röran!


när vi var småsmå.






längtar! :)

21:36

äntligen hemma, och jag är ledig imorn! FYFAN VAD SKÖNT. iofs är rätt många det eftersom det är julafton men ändå! idag var jag heeeelt slutkörd på alla hår, kommer hem och bryter ihop, inte kul! då har man jobbat liiite för mycket men så är det runt jul. jag hoppas jag sover stenhårt inatt (som alltid annars) och blir pigg tills imornbitti! :)



slut på stress och på med joggingbyxor!


klipp.

ååh, jag vad jag tycker om att klippa esteter, ROLIGASTE frisyrerna! :)

lååångmåndag.

ännu en stressig dag på jobbet, men jag hade faktiskt roligt ändå. :) lite försenad på förmiddagen men det jämna ut sig i tid till lunchen då palmis ville joina oss på fikan, även memsi svängde förbi! sen var det full fart med antonia och hela gänget, sen var jag klar, vid åtta! :) då fick vår chef för sig att vi som var kvar (jag, vicky, vickan, teresa, alex och han själv) skulle gå över till s:t george och bjuda oss på mat, inte tackar man nej till flärrefilé tänkte vi! :) vi hade skitskoj och skrattade massor, nu känner man sig lite mer peppad inför morgondagen! sen är det julaftooooooon!


från julbordet med jobbet!

mys.

istället för potter bidde det reine och mimmi i fjällen med hela familjen och granen är uppe och pyntad, mys. :) vet inte om den filmen är någon höjdare direkt men den är julig och hör lite till! vet att vår familj och lottas familj var och såg den på bio 1997 iallefall, ett tag sen. godnatt!


tänkte häromdagen på hur skönt det är att slippa plugga när man kommer
hem på kvällarna, underbart!  här är en bild från resan med klassen till danmark i trean!


fasen då.

va visst ingen harry potter idag! :/

sunday.

ååååh vad jag behövde det här, en hel dag bara med att va. visst, tog en sväng med mamma på stan för de sista julklapparna, men sen har jag bara slappat och haft det skönt. slagit in julklappar, läst bok och sovit! imorn sätter det igång igen, två dagars kaos på jobbet och så äntligen är det jul. den här julen ser jag iochförsig inte fram emot som vanliga julaftonar. en jul utan mormor, -är det ens jul då? :/ nej, usch.

nu ska jag gå ner och kolla harry potter tänkte jag, de filmerna är ju för bra. :) nu har jag fått pappa att titta med mig, får vi se vad han tycker! håller på och läser ut sjuan nu (som jag förövrigt började med i turkiet i somras), men det är svårt att hinna med allt alltid.


köpte ett par manchesterbyxor idag, svarta med dragkedja längst ner.  :)

lördagkväll.

jag kom precis hem från vicky, vi har slappat till tusen, man orkar verkligen inte göra nåt när man jobbar som en galning. :/ men det var välbehövligt så det gillar vi! resan är nu betald och färdig och jag längtar som bara den kan jag tala om! man vet ju aldrig om det är någon jättevärme men vi kan ju hoppas och vi är nöjda bara med semester så det ska bli skööööönt! thailand får nog bli nästa år när det finns tid för lite bättre planering! just nu blir las palmas kanon! :)

det som är lite kruxigt med att jobba med sina kompisar är väl ledigheten, om man får någon sån ihop i sommar eller nästa vinter men vi får väl försöka lösa det sen!

nu ska jag läsa lite. :) NATTI.

Here we come!




trötter.

uuuuusch vad jag är trött. :( vill va pigg, vill börja träna, NU! hinner ingen träning innan jul så det får bli att köpa efteråt.  idag kom jag på att jag gillar verkligen inte för framfusiga små fjortisar. jag skulle slinga en kille och han drar med sig halva fritidsgården in brevid min stol, och alla i salongen vill skjutsa ut dom så de fick gå. de prata höögt om vilka tjejer de skulle välja (för de kunde ju få vem som helst), och massa tjejer kom för att garva åt honom i slinghätta och blalal. ja, han fråga om jag var singel, och han trodde nog för en sekund att han hade en chans den lilla stackarn. lilla plutt.

kan barn bara vara normala, har för mig att man inte va så framfusig när vi va små, låter som jag är hundra år men det har fan ändrats snabbt tror jag. visa respekt för äldre förfasen och sluta tro att ni är nåt när ni är så små.



OCH, jag tror fasen jag ska beställa massage med efter jul, känner redan värken i axlarna. :(

-vad bitter jag låter, men det är jag inte, ville bara avreagera mig lite. något jag tycker om om dagarna är när det är tyst i salongen och alla tjuvlyssnar på nån som pratar lite mer och sen pratar vi alla om det, det är mys. :)
NATTI.



den här chokladkartongen skulle jag vilja ha i julklapp :) (nagellack)


tisdag.

japp, nu börjas det! kaos på jobbet inför jul, alla vill bli julfina är klart. :) jobbigt bara att jobba 10-20 dagarna innan jul men jag är iallefall glad för att jag är ledig annandag jul, annars hade jag varit baaaakis på jobbet!

vad är det här? inget desperate idag? var det säsongsavslutning förra gången eller? hmm.

idag köpte jag julklapp till brorsan också, blir nog helbra tror jag! :)


naglarna efter manikyren, -känns brabra! mormors fina ring med. <3

usch för måndag!

dagens menade julklappsshopping blev väl sådär, lite blev inhandlat iallefall. PLUS att jag gjorde om mina naglar så nu är kolsvarta! :)

här kommer lite bilder från helgen!




där är resultatet av mitt lilla sy-projekt med sammet! :)

00:21

lugn och skön fredag! eller lugn.. efter jobbet stannde trion och färgade håret på varandra i lagom stress. :) nu skjutsade jag hem vicky precis och vi förstörde/gjorde vår egen version av endel låtar bilen, det är skönt. nu ska jag lägga mig och sätta på vänner? surprise. imorn är det upp och jobba som gäller, sen får vi se vart kvällen tar oss, NATTI! 


på kurs för ett tag sen.

torsdag.

jag är tröööööött idag! behöver sova/vila lite menmen. idag gick brandlarmet idag igen på jobbet, eller jobbet och jobbet, det gick i hela domino eftersom de bygger om heela tiden. men som alltid var det inget,  och det har fasen gjort att alla vi struntar i larmet, säger åt kunderna att det är ingen fara inget, som brinner. tänk om det skulle va det? liksom jag hade en färgning, vad hade jag gjort, måste ju skölja ur det! det brann ju inte iallefall så behöver inte oroa mig. :)

orkar inte visa allt jag köpte i sthlm,  men det bidde jeans, långärmad randig tröja, batik-tshirt, kjol med "rutor i tyget", påse, svart "rynkad" klänning, brosch, vantar och tshirt med tryck. :) lägger upp en bild på jeansen iallefall, gillar dom!


äntligen min lilla skinndetalj!


tyckte denna brosch va lite söt med.

onsdag.

blev en kanooondag i sthlm idag!  bara det att alla vi är slutkörda så vi blev trötta snabbare än vanligt så därför ska jag sova nu! NATTI.

YES!

för imorn drar vi till stockhoooooolm! :) tycker det är kul att alla tre blev lediga samma dag, kan va kul att hitta på nåt ihop(vi ses ju inte varje dag liksom), jag hoppas på att vi hittar massa fint!


från förra trippen!

6 december!

sjukt rolig julfest med jobbet i lördags på borgen!

började lite fintmed olika uppträdanden, mat och ett glas vin. efter ett tag när folk fortfarande hämtar mat hör vi vår chef: Tjejer! det finns efterrätt här borta! alla springer bort och poff så hade vi smällt i oss efterätt också. efter ett tag står det bara mer och mer dricka på bordet (speciellt eftersom jobbet bjöd på ALLT) och alla blir gladare och gladare.
 
vid det här laget sjöng vi med i alla sånger som sjöngs, vi hördes mest av alla bord och vi hade tagit in en hel del dricka! hela bordet var med på shottar och folk som skulle tagit det lugnt var nu packade, detta bidde en sjuuuuukt rolig kväll som jag hoppas görs om snart :D

efter ett tag drog vi hem till en av tjejerna som bor i stan och förfestade lite till och MASSA dansandes! sen stack jag, vicky, vickan, alex och theo till hugo där alex beställde in massor fast ingen orkade dricka mer och sen röjjde vi på hööööög nivå hela kvällen! :)













kling i café.


snyggt!

yesbox.



gillar´t.


kan uppdatera lite om min tygbit, det har blivit någonting! nästan. nu ska jag sy till lite grejer så är det klart tror jag, blir nog att ha den nästa helg då! men nu ska jag inte sy mer ikväll utan det får bli nästa tillfälle jag känner för´t.

friday.

japp, då var det färdigstädat!

nu ska jag sätta igång och se vad jag kan göra med en meter tyg av sammet. :) Och riva sönder min stickade tröja totalt, ska bli kul! att vara ledig en fredag har jag inte varit med om på riktigt länge så jag ska njuta.


min lilla tygbit.



från förra helgen när v&j var dj:s.

torsdag.

MYYYYYS.

bidde en skön dag, spenderade mer tid på skolan än vad jag trodde, yvonne har ju trots allt rätt stora framtidsplaner för oss. :) valde en hel del färger också, så himla kul att få hem lite! lite vuxenpoäng till vickevire och mig, tog ett varv på mio när vi ändå va i ingelsta, älskar att gå där! eftersom jag älskar färgen vitt (om det nu är en färg) blir jag typ kär i alla vita soffor och alla glasvaser, MM vad jag vill inreda något eget. Det roligaste var att v&jag reagerade exakt likadant vid allt, har rätt lika smak.

köpte lite tyg idag så vi får se vad jag får till! ska bli kul att exprimentera. imorn kommer mammaochpappa hem också, så får väl se till att städa lite imornbitti. :) skönt att de kommer snart!

NU LÄNGTAR JAG TILL LÖRDAG!


av erfarenhet har vi rätt kul när vi festar med jobbet! :)

torsdag.

japp, idag är jag ledig! :)


efter några dagar av jobb blir man faktiskt lite öm i axlarna, sista klippningarna då är det rätt tufft. MÅSTE köpa träningskort, blir ju liksom extra kul om många på jobbet går ihop som vi har tänkt. FRISKISOCHSVETTIS, här kommer vi!

igår kom christoffer in och lunchade med mig, det var himla kul! (har nog fasen aldrig sagt christoffer) Nån gång ska ju va den första! :) NU  ska jag kanske ta något att käka, sen kommer vickevire from mogata och hämtar mig så vi kan dra upp till skolan och sen till tygaffären! kanske stan? vi får se.

Eftersom jag tycker det är tråkigt att va själv har jag sällskap varje dag jag är själv, tycker det är mysigast så, idag är det vicky som kommer och slaggar här, ska väl fixa nåt gott käk med kanske! :)




taaaaco!

idag slutade jag sju, och då hade jag och brorsan taco-kväll, så jävla gott, tröttnar aldrig på det!  blev tyvärr inte över till någon matlåda, men jag har ju soppa i frysen så jag klarar mig! :)

idag köpte jag en tröja i batik (med batik?), en grå liten t-shirt, :)


inte min, men den är ju lite lik.

kommer ihåg när man var liten på dagis och knöt en massa knutar på kläder och la de i färg så blev det massa tuffa mönster, :) vill hitta på nåt kul med käder, kanske ska riva lite i min grovstickade tröja?

at work.

förhoppningvis ska jag till sthlm nästa onsdag, YEEEY! 

ska springa runt i alla affärer vi inte har. :)

den här veckan ska bli rätt skön, ledig torsdag, fredag. ikväll skulle brorsan åka hem innan jag slutar och förbereda tacos åt oss, det kan ju inte bli bättre! OCH på torsdag när jag är ledig är även vickevire ledig så då ska vi ta oss upp till frisörskolan med lite kaffebröd och fika tänkte vi. jag ska plocka ut färg också, innan stipendiet går ut, förfasen!  Jag är hilma sugen på att sy mig något också så ska nog ta en sväng till tygaffären med om vickevire har lust .:)

nu är vår nya hemsida klar, och vi har onlinebokning, är det inte fantastiskt?

www.modeklipparna.se

ja, tack!


RSS 2.0