orange.

VECKANS DRYCK

Färskpressad Apelsinjuice!

image33

heeelg.

Jag blir helt enkelt STÖRD över mitt hår. Vi var på frisyrvisning idag och det var en så jävla fräsch page! VILL HA! men va fasan, tänk om man saknar håret i sommar, snälla kan någon som är väldigt bestämd tala om för mig vad jag ska göra! GAAAAAAAAAAH.  

Bio i fredags, 23 cool film men ibland väldigt "extrem", kul iaf! Och förfest (blev inte nån fest sen som tänkt) blev det ju iaf i lördags, också härligt! (: När jag tänker efter har det varit en riktigt skön helg! Börjar känna panik över den kommande veckan dock.. imorn, förhör av naturläxa. Tisdag ska bildanalysen vara klar. På fredag har vi stort engelskaprov, :( Känns ju riktigt lockande med det där påsklovet som är på ingång :D Och tralallala, jag ska inte jobba så jag är ledig hela veckan! 





NATTI.  

Utmaning.

Jag har tydligen blivit utmanad av my dear Vickan att skriva sex saker om sig själv. Regler: Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.  


Fotrörelser innan jag somnar. Alltid innan jag somnar gör jag mönster med mina fötter. T.ex. den ena över den andra och tvärtom! Inget jag kan rå för, det bara händer, även om ja inte har typ nån musik på eller nåt så blir det nån speciell rytm som man typ diggar til, sjukt jag vet men jag somnar :D

Nagellackstvång. Känner mig så jävla död utan nagellack. Något måste på, spelar inte så stor roll om det blir rosa eller till och med genomskinligt, bara det är nåt!

Sötsaker.  Jag vet faktiskt inte hur många ggr om dagen jag säger, aaw, va söt. Det kan vara någon gammal gubbe som är på teve med världens rynkor, en bebis eller något sött djur. Folk har sagt det till mig och ibland kommer jag på mig själv, men ni får helt enkelt ta det! :D

Född i vatten. Man skulle kunna tro att jag är född i vatten, för jag tror inte jag har hoppat över någon gång då man skulle kunna bada. Kan vara 13 grader i vattnet, jag ska i :D Vet inte varför men det känns som man kommer ångra sig om man inte hoppar i, så jag passar på liksom (:

Envis som en gris. Att vara envis har nog både sina för- och nackdelar. I vissa situationer är det väl bra, t.ex. om är ute och springer och ger sig fan på att inte stanna :) Dåligt är det väl när man aldrig ger sig.. hihi, jag försöker bli bättre :)

Försöka va snäll. Det här en grej som andra berättat för mig. Att jag alltid vill vara snäll mot allt och alla fast jag liksom inte behöver det. (:




Jag utmanar : Emelie, Amanda, Emma och Ewe!


spring, woho!

seriöst, alla sorters väder har förekommit idag. när jag vaknade var det snö på gräsmattan, sen smälte det när det blev sol och sedan började det ösregna och lite hagel kom det också. När mamma och jag bestämde oss för att ut och gå blev det storm, kanske inte storm men öronen va som istappar ungefär :)

Nu ska jag plugga och sen ska ja måla naglarna hade jag tänkt!

saknar robinpobin också. :(




182681-24

söta va?



sienna miller

182681-31

kan man bli snyggare än såhär?













VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR

älskar våren, så himla skönt när man är på stan och solen skiner på en! ahh va underbart (:Idag har jag varit på stan med vickan och sen lite skola och så gick ja faktiskt lite på stan med vickan! :D världens bästa tjej på och gå på stan med! :D

Trodde jag skulle träna idag men träningskortet har ju tydligen gått ut, så får väl ta och fylla på så småningom. Kommit ikapp lite idag med läxor vi haft under min vecka i trysil. Inte det roligaste men vafasen, (:



Nu ska jag gå och smaka lite av min nya älsklingsfrukt, aprikos, BYE!







världens finaste rumpa.   (:
182681-18

Trysil, Norge

Har kommit hem från världens underbaraste skidparadis! Skulle kunna spendera hälften av året i fjällen. (=  har haft mer sol de andra gångerna men det gick bra, huvudsaken är ju att man kan åka skidor, fick testa nya sittliften också. Med värme i sätena och vindskydd, kanon! Underbaart hus med brasa och bastu, rejäl avkoppling men nu är det väl tillbaka till verkligeheten..

Fick träffa världens bästa igår iaf! saknat dig. <3

Ska bli kul att träffa alla, låter som ja vart borta aslänge, men har man de bästa vännerna så blir det så att man saknar dom rätt snabbt.. (= hihi.


182681-22182681-21182681-20182681-19

=)

TRYSIL IMORN!
längtar som bara den.

kommer ändå sakna mina mysbullar här hemma, men kommer ju snart  hem igen såatt!

RSS 2.0