School.

jag har en konstig känsla, känns som det är slutet av veckan fast det bara är tisdag. tror det är för att skolan börjat, vart lite småpirrig varje dag och kollar schemat var femte minut. Fått en känsla av att jag haft lektionerna imorn redan, sjukt, jag vet. Antar att det är bra egentligen, tiden går ju fort närman har roligt?

OCH. Jag har faktiskt riktigt kul änsålänge. Vi har kommit in på matte och biologi, och det är ingen mjukstart direkt. som jag har fattat det ska vi köra matte C-E direkt, allt på en gång liksom. Inte en kurs i taget som under gymnasiet. Men som sagt, jag har kul. Även om det är svårt, är nog de här mina favoritämnen, -naturämnen.
Hoppas jag kommer fortsätta känna så i fortsättningen också. :)




När skolan satte igång satte även "mitt nya liv" igång. Ska försöka va så nyttig jag kan, många mellanmål och inget småätande. Än sålänge medan jag inte tränar (det halsonda) kör jag helt på GI. Gi är extra bra för blodsockervärdet har jag läst. Kolhydrater gör att blodsockerhalten ökar, vilket inte jag behöver. Med mina darrningar ska jag väl försöka undvika det såmycket jag kan.. Längtar till att börja träna nu, funderar på om man ska köpa ett par nya träningsskor också, då blir det lite extra roligt! 


är det rent skitsnack eller funkar easytone? gör de någon skillnad?


AAAAAAAAAH.

idag tittade jag på mattekompendiet för första gången. herre-min-gud.

jag kommer ha att göra iaf det kommande året, inga problem. jag ska ju läsa mitt lilla naturvetenskapliga basår här på campus, få ihop alla ämnen jag vill ha. (inte bestämt till vad än, men typ tandläkare, civilingenjör). hoppas verkligen jag klarar det här nu, för det här såg riktigt tufft ut.. jag försöker så gott jag kan är tanken, är det för mycket går det ju att sluta.

det sjuka är ju att man läser matte varje år i grundskolan, nästan varje år i gymnasiet. men vafasen, varför kommer man inte ihåg allt prima ballerina sen när man tar upp matteboken igen en vacker dag? blir så trött på det. så här sitter jag, försöker färska upp minnet av derivator, koefficeient och potensfunktioner. AH.

imorn är första mattelektonen, KOM IGEN TESSAN. you can do it, eller?






PS. Har haft en sjuuuukt bra semester i Barcelona. Vilken stad! Helt underbar. :)


Kärlek.

Vi ska lyfta från marken tillsammans. Vi ska se hur vi klarar av varandra 24/7. Vi ska ta vår vänskap ett steg längre.

Du är en av de bästa och vackraste människor jag vet. Både inside/outside. Du är en person jag ser upp till på så många vis. Ditt sätt att göra precis vad du vill, strunta i vad andra människor tycker. Hur töntiga vi än är, så bryr du dig inte. Du har fått mig att bry mig mindre, vill vi göra något vi tycker är kul så gör vi det. Människor får ta oss för dem vi är. Snackar folk en massa strunt om oss, så gör dem det, inte mycket mer med det. Det är jag stolt över, att jag blivit lite mer som du.  

Du dömer aldrig någon, ser aldrig något ont i någon. Det är en unik egenskap, håll alltid kvar vid den.  Den egenskapen försöker jag ta lärdom av. En sak av många saker du lär mig.

Ditt skratt, är det mest smittsamma skratt jag någonsin hört, du kan göra en glad även de sorgligaste stunder. Man vet att ditt skratt kommer direkt från hjärtat, det har en sån värme som är svår att beskriva. Ler du, så ler jag, går inte att göra något annat. Jag vet inte det bara är jag som känner så, har hört det från så många andra också. Du är en sådan människa man blir glad av. En sådan person borde alla ha, en sån som du. Jag har haft så många genuint glada stunder med Dig att de går inte ens räkna, inte ens på både fingrar och tår.

Din värme och godhet gör Dig till den finaste vän man kan ha.
Jag är stolt över Dig, för att Du är den Du är. Min fina.



Jag älskar Dig, Emma Elisabeth Roodla. <3


ohja.

haha. skrev ett helt inlägg om vad jag gjort i början av veckan. KUL. näää, så nu ska jag bara skriva att jag är glad. lättad. och att jag har haft en mysig start på veckan med massa frisörjobb.


munkmys från förra veckan.






ungungung.

jag är ung. eller? jo. ska man känna sig vilsen då? litegrann tror jag, -för att sedan kunna känna att man har "hittat hem" och känna ro. men usch vad det kan vara jobbigt att känna sig lite lost. inte veta vad som kommer hända imorgon, om en månad, och speciellt inte om ett år.

just nu känner jag mig väldigt kluven, jag vill så himla mycket. jag ska nog ta och testa det här tekniska basåret iaf. ge det en chans, men tanken att det är onödigt ifall jag sen inte skulle vilja bli tandläkare helt plötsligt finns ju där? blir galen. men ångrar jag mig är det ju bara att sluta, kanske jobba lite och resa? eller strunta i hela basåret och jobba ett år för att ladda upp totalt för att plugga civilingejör i gbg nästa år? mycket som ska funderas ut. eller, allt kanske löser sig av sig självt.. jag kör så märker vi det. nån gång löser det sig alltid. men till gbg vill jag, tror jag. iiih.




idag gillar jag att va ung, jag älskar det förresten. jag och sanna har haft en sjuuuuk dag i sthlms-området. åkte nio och kom fram halv två pga felkörningar, bra jobbat.. men ojojoj va jag har skrattat! impulsutflykter är bland det bästa som finns, bara sticka iväg och se vart man hamnar. i vårt fall i täby, kyrkby, akalla, tensta, rinkeby, barkaby, bergshamra och typ tio andra förorter.. :)



RSS 2.0