when your own thoughts kill you.

bidde inga bilder idag heller. (jag vet,jag är sämst) :)

matlådan fixad, disken gjord, och Elle ligger och väntar, GODNATT.




eternity.

mitt halsont går tydligen inte över, envist som fan. vill bli helt kry så jag kan springa, och åka till smögen utan massa ipren och halstabletter. blir nog att laga kyckling med myyyycket vitlök ikväll. hört att det ska va bra, för det mesta tror jag.

efter en "spontan-utgång" igårkväll hade vi klassresa idag till kolmården. Eller det kändes så iaf! Tror vi var ca 14 pers, mysigt att hitta på saker sådär, utflykter i ett helt gäng. glad att jag har så många fina vänner, guld värt! iaf, vi har sett ALLA djur, gått i tunnlar, åkt safari och varit på delfinshow, hela köret med andra ord.

ska nog ta och ladda in lite bilder på datan ikväll om jag orkar, ska rita lite också tror jag. och läsa min nya Elle.





aviator.

whihi jag är glad.


jag har insförskaffat ny jacka, en vit vindjacka. och rayban-brillor i pilotmodell. kommer se ut som "wannabe-seglare" men det struntar jag i för jag tycker det är fiiiint. hihi. nu ska jag se Det Kungliga Bröllopet.

Kvällen återstår att se hur den utspelar sig.


myggbiten.

mitt halsonda är kvar, jäkla skit. känns som alla har ont i halsen nu? aja. det kliar i halsen just nu, kan det vara läkningsprocess? hm...

Imorn bär det av till Sannas land, lilla holmen. ska bli så himla mys! dte var som anna sa, det känns som man är liten igen och ska iväg på sova-över-party! ÅH :) vi drar nio imorn bitti, åker förbi fixoch handlar käk och tillbehör, sen åker vi båt om jag fattat det rätt till holmen, wiii!

just nu sitter jag och nääästan kliar hål på FEM jäkla myggbett jag fick på halvars. emma får inga? :O men mitt blod gillar dom de jäklarna. fyfan, kliar så jäkla mycket! ska nog fråga vad emma har för knep. :) åh, kom på en sak. när jag flyttade till min lägenhet var jag besatt av alla möjliga slags tv-program, desperate, greys och allt vad det var. nu, nu sitter jag med datan i knät och ingen tv är ens på? jag följer INGEN serie, bara om det är nåt bra som faller mig i smaken. Helskumt, men skönt. inte behöva passa några tider, inte missa nåt om man skulle va borta nån dag. MEN. lördag måste man ju nästan sätta på teven! vår framtida drottning gifter sig ju, tycker det ska bli kul att se. tror det blir fint, struntar i all media omkring det, det har liksom blivit lite mycket men oj vad jag vill se själva bröllopet. :)

ÅH. haha lyssnade på east fm idag på jobbet, de två killarna som har mitt på dagen satt och pratade om just det här bröllopet. de tyckte det var sååååå häftigt att en kille från ockelbo skulle bli kung. KUNG? nej, han blir prins. aja, tyckte det var lite kul.

nu ska jag packa. wihi.




här kommer lite bilder från en picknick i vasaparken.




AAAAAAH.

nej, nej och åter nej. känner nu att jag börjat få ont i halsen, vill inteeeeee. går knappt att svälja förtusan. kan bero på att vi har haft grill på terass i kyla (i shorts), kan va att man går hem jättelångsamt från krogen (i shorts) eller att man går hem i kylan nerdränkti milkshake? aja, ont har jag börjat få iaf. inte bra.

MEN. förutom kylan i helgen så har jag haft det superkul, 42-årsfest i eneby med grill och hela köret och en hejdundrade utgång. gillar vi! :) idag bidde det bakiskäk med grabbarna grus på albrektsvägen och en spntan-picknick med emma vid ågelsjön! hur mysigt som helst medjordgubbar doppade i vit choklad och kex+ost. MUMMA. (dock var det lite kyligt där med). nu har jag städat lite i lägenheten och är nu redo för dusch och sömn. imorn kommer viktor och anna hit, viktor ska klippa sig, får hoppas vi får till nåt bra. :)


GOODNIGHT.




in this storm.

Idag är en sån dag då jag tänker alldeles för mycket. Så mycket att det bara kan förstöra för mig själv? Tänker på sånt som hänt, vad som kunde gått bättre, hur det hade sett ut om man gjort saker annorlunda, hur det kommer bli i höst, om jag kommer kunna bestämma mig för vad jag vill göra nån gång, hur jag kommer leva om ett antal år, om jag gör rätt saker nu, hur saker och ting kommer lösa sig till slut och varför jag ens tänker såhär. Allt. Hoppas bara att allt i livet ska bli så bra som möjligt. Nu vill jag bara stänga av min hjärna, men det går ju inte riktigt till så, så jag tar en löprunda istället. Emma fick jag med mig också! 

Det enda jag tror man kan göra är att fokusera, gärna på nåt heeeelt annat. Typ träning. Allt löser sig ju, det gör det alltid.

götelaborg.

wihii. imorn är det fredag, härlig känsla.

blir nog inte så sen fredag ändå med tanke på att vi sticker klockan sju på lördag till GÖÖTEBORG! ska bli härligt, strosa runt lite på stan, kanske käka nån god sallad och äta glass. sen blir det konsert, och vin. :) tror det blir bra till slut!

bara det att tiden går så hiiimla fort, känns som helgerna bara spruttar iväg. känsla av det är uppbokat en massa helger framöver, fast så kanske inte är fallet? får inte gå för snabbt nu, måste hinna njuta av sommaren ju. ta allt som det kommer, vin i park, sol&bad, kanske lite camping och en massa sommarkvällar. AAAAAH.

nu ska jag sova, ska göra carro balfin i håret imornbitti. (ska bara peppra med pollenmedicin först.)


Äntligen!

Jag har velat ha "glasögonhänge" rätt länge och nu har jag det äntligen, wii! svart och silverkedja.

min dag har bestått av jobb, och sen mötte jag upp heidi för att "hjälpa henne lite till studentveckan" :). vi tog en glass, och gick en sväng på stan. mys. sen blev det träning, kom precis lagom till ett abs-pass som började! har gjort det nu några ggr och det är ju himla bra, blir lite spontant sådär.



Jag har kommit på en sak som jag är sämst på.

-När man t.ex går på stan, och ser ett bekant ansikte. Man känner igen personen så himla väl, men kan inte sätta fingret på varifrån. Visst fasen är det bättre att hälsa än att inte göra det? JAG TÄNKER ALDRIG SÅ LÅNGT. så jag har gått förbi ett antal ggr när detta hänt mig, och skäms något oerhört för det efteråt, för visst kommer jag på sekunden efter människan gått förbi vart jag känner igen honom/henne ifrån och ja, jag skulle nog ha hälsat.. Så från och med nu, ska jag hälsa på de jag känner igen. hellre hälsa och skämmas för att personen i fråga kanske inte vet ens vem jag är, än att inte hälsa, när jag borde ha gjort det! ÅÅÅH. nu ska jag sluta tänka på det, annars fräter min hjärna upp. :)


RSS 2.0