lördag.

jag känner mig glad. och idag är jag pepp, för ikväll blir det paaarty! :)


MMRÅ!

tillbaks på jobb idag, dagen gick oerhört snabbt, beror nog på att vi har mycket att göra på måndagar så man måste hurta lite. iallefall, sen fick jag skjuts till gymmet, bidde 50 min cross den här gången och så styrka. och det är så otroligt skööönt! gillar´t.

den här veckan blir det heltidsjobb för min del, imorn är det klippning av emelies mamma och faster, på onsdag är det sling och klipp hemma hos en jobbarkompis och nu är även en heldag inbokad nästa vecka med en släkt som gått hos mig sen elevdagarna, helmysiga. :) måste ju passa på att klippa lite nu innan vi åker, det närmar sig mer och mer. jag vet, jag tjatar men fyyyy vad jag längtar. skidorskidorskidor. låter som om jag skulle va borta hur länge som helst men så är det ju inte, får räcka med en vecka. :) 

det är måndag men jag längtar redan till helg,
av flera olika anledningar. :)

 


NU SKA JAG ÄTA STEKT ÄGG, MUMMA :)


MIDDAG.

FYBUBBLAN vilken trevlig kväll jag hade igår!

vi lagade potatisgratäng och fläskkotlett bl.a. och så åt vi chokladpudding och så gödde jag dom liiite till med mina cupcakes, mmrå. :) bidde en del dricka inblandat även om vi inte skulle ut och det blev riktigt kul måste jag säga! samtalsämnen som hette duga, allt från sex till hur bokstäver kom till? iaf, jag måste bara säga att jag trivs så jävla bra med mina vänner, alla kan prata om allt och man bara stortrivs helt enkelt. älskar dessa människor, :)

tror den sista lämnade min lägenhet runt tre, halv fyra? tror jag hade slumrat till då (bra värd) :D men då satt vi bara och kollade klipp i soffan, så gjorde nog inget :D Ajja, en kväll som innehöll mycket skratt som jag hoppas görs om snart igen. skönt att bryta mönstret ibland, man tröttnar på hugo vaaarje helg också! brabrabra <3

Bilder
http://babiidarling.blogg.se/2010/february/super-helg.html


GULD+BRONS

aaa, man blir så stolt på nåt sätt. vilken lycka, glider in etta och trea. när jag ser en svensk vinna OS-medalj ryser jag, jag blir så himla glad ju. vi är bra helt enkelt. LYCKA. 


MORRN.

bidde en härlig myskväll hos ems igår! nu är det middag som står på tur, ska bli kul! ska lägga i min iläggsskiva i mitt köksbord så vi får plats, sen är det bara att köra :D

VILKET SNÖVÄDER UTE? :O

jag tycker om snö, absolut. men på ett visst sätt är det faktiskt mer okej när man befinner sig i fjällen. då är man liksom bortrest och har kommit dit för att just vara i snön, det ska va en meter snö på hustaken. men här, här är det bara ovant, man kan inte ta sig fram med bilen, det blir äckligt slask när det smälter och det blir dyngsurt i lägenheten av skorna. NÄÄ, nu vill jag till lofsdalen. :)

Lääääääääängtar såhär mycket till backarna.











Nu ska jag städa lite och lyssna på musik.

friday.

då var det fredag! :)

sticker till emma nu, får se vad vi hittar på. vet inte varför, men det är mysigt att vara hemma hos familjen Roodla tycker jag. :) (ett plus att jocke har huuuuuuuur många filmer som helst).






tuffaste tvillingarna? :) OHJA.


underbara sommarnätter.


cutcut.

nu har jag precit klippt annielles kusin, så himla söt och snäll. :) nu sitter jag och försöker få tag på min svårflirtade kära vän emma :D hon sätter upp gardiner, lite busy sådär! hihi. men sen ska vi iaf äta tacos, tror det bir jag, hon och amanda? och efter tacos blir det FARSAN. hoppas den är så bra som alla vi tror, hatar när man blir besviken så ska försöka inte hoppas för mycket. vi blir rätt många ikväll faktiskt, tar väl upp halva biosalen.. nääää, men tio pers bidde vi, kul tycker jag trarallaa! okej, nu ärjag hungrig och lite överenergisk, behöver prata av mig :D hihi. 

wii, va glada :)


BASKET!

Fettisdagen idag. Vet inte om det blir någon semla riktigt men har hört viskningar om att det skulle bjudas på jobbet. :) Idag blir det även basket, verkar bli ett gäng som går, härligt!

OCH jag ser fram emot lördag, middag med vännerna på ingång!






hej jag heter tessan och tänker för mycket. det är såhär,
jag kan hålla med om att det inte finns några sidor att välja på.
men ibland kanske man ska tänka efter vad man gör. känns så
iaf. men ändå inte, för båda är ju liksom rätt. aja, jag ska sluta tänka
och gå ner till emelie i fikarummet. :) BYE.


fallet.

för dom inte vet det så är jag världens klantigaste människa. på vägen från förfesten ramlade jag i emmas trapp, kanske tio trappsteg? kändes som jag var med i film eller nåt. Blev rejält chockad och fick rätt ont men inte "akuten-ont". jocke satt och vred och vred men nej, foten var inte bruten. :) Jag struntade i att jag hade ont vid tillfället och ville bara ut till alla andra. Haltandes med hjälp av Anna och Sanna (tack) kom jag in på hugo och tänkte knappt på det under resten av kvällen.

Igår, söndag insåg jag hur ont jag hade. Jag kunde inte stödja på min fot och benet värkte ordentligt, gör fortfarande iofs :/ Kramp från rumpan och neråt i låret, svullen runt foten och ett blåmärke på ungefär 20 cm på låret. Aja, jag är van. Får ta sig jeans försiktigt bara :)


galet.

förlåt emma, :) snor lite.

jag och emma var hemma i vilbergen till en början, käka gott och gjorde i ordning oss. sen hade jag lite problem med min plånbok. (den är så knasigt liten..) iaf, den var borta helt plötsligt när vi skulle dra till putte och tess infyttningsfest så vi tog bussen till min lägenhet för att hämta den i min andra jacka. MEN NEJ. den var inte där heller så vi tog taxi tillbaka till vilbergen, och vips i min bil under förarsätet låg den. PUH. den känslan när man hittat nåt man letat efter i panik är den bästa. vilken lättnad!

och vilken fin vän har inte jag? som åker fram och tillbaka med
mig genom stan för att få en någorlunda lugn Tessan? Bästa du, <3






SNART ÄR DU MIN!


                                     storastora spegel.

OHJA!

nu har jag lagat thaimat, dammsugit, byggt ihop mina två resterande skåp till köket och städat :) känns så skönt att ha allt det gjort liksom! nu letar jag efter min mobilsladd, tänkte nämligen visa en massa, sjukt gamla bilder (har tagit min gamla mobil igen) från jag vet inte när. 2007 bl.a, lite kul att kolla på sånna. :) MEN hittar den ju inte.. ska leta lite till.

Cleanaway.

Det här kommer låta som att vi inte jobbar nånting, men det gör vi. Men ibland får man småsmå pauser i arbetet, t.ex när man väntar på att en maskin ska bli klar eller så. Nu var det såhär att jag och Emelie stod i ett rum på jobbet och arbetade vid två olika maskiner. Det finns ETT par hörselskydd med radio, och ett par utan (just dessa maskiner ger en del ljud ifrån sig). Vi brukar typ springa till dem, man vill ju liksom ha radio när man jobbar? :) Iallefall, då när man får dessa små pauser kan man ju fördöja tiden lite. Vi brukar göra så att den som har hörselskydden med radio i får mima till låten som spelas och så ska den andra gissa låt och till slut sjunga med! så töntiga är vi, askul är det. :)


väldigt gamla bilder på oss tre. :)



Kvällen igår blev mys, bidde New moon och poppisar. <3 Emma sov kvar när jag gick till jobbet, kanske har gått nu men svinbra det där med extranyckel :D


I did it!

jag är nöjd. jag har klarat att sätta ihop/bygga ihop mitt nya skåp från ikea med hundra delar+glasdörrar! sen har jag två skåp till men det är ju en början. :) YES.

åt blodpudding för nån halvtimme sen och tänkte på hur jäkla gott det är! går sjukt snabbt att göra och det smakar bara för bra. mera blodpudding åt folket.

nu kom Emma förbi och ska sova här. vi ska spela crasch bandicot, se film och bara mysa! helt sjukt bra tycker jag! :)


sicken kväll!

hade världens roligaste förfest på nygatan igår! alla var i toppform och vi har nog aldrig sjungit och dansat så mycket som igår. SVINBRA :)


Fredag.

folket skulle på basket idag men bidde ingen sån för mig! är hemma och kurerar mig lite idag tänkte jag, kan va skönt. :) frågan är vad som händer imorn! lugnt eller livat?


HOT.

vet inte varför men har kommit in i en period när jag bara vill ha stark mat. det är inte så konstigt kanske eftersom det är gottgottgott men ändå? som idag, då åt jag staark thaimat, och lite keso senare, med just det, chilismak. MUMMA säger jag bara. när man inte äter godis vill man ändå ha nåt som smakar rätt rejält kanske? lite sting liksom :D ajja, som sagt, gott är det!






idag efter jobbet skulle jag och emelie på stan, shoppa nåt fint tänkte vi! :) blev så att ewe och emma följde med också, mys. vi fikade och så. jag hittade en skjorta jag egentligen sett i lördags när emelie och jag var på stan men bidde inget köp då. MEN  NU SÅ! gillar´n ju verkligen. beige och stor.


wii!

nu har jag bokat tid. :) ska bli kul att känns sig som kund
för en gångs skull, längtar!


vill ha nåt sånt här ungefär? :)


hallon!

varma hallon och en liten klick kesella vanilj kan va det godaste just nu! MUMS.



för mig blir det även en liten c-vitaminbrustablett..


pulka.

en av orsakerna varför snö är bra. (snott bilder av emma som vanligt).







visst kan man bli som barn igen! :)


täppa.

jahå, då var man förkyld som ungefär alla i norrköping är, känns det som i vilket fall. jag fick ju iaf många steg till stegräknartävlingen på jobbet med alla snytningbesök på toan..

envis som jag är går jag och tränar ändå. det är ju inte bra säger dom men jag tog det rätt lugnt så jag hoppas det inte blir värre. var så himla sugen så det fick liksom gå. :) nu ska ja sätta på brabra musik, ta en varm dusch och laga nån god mat, sådetså!






bara för alla säger samma sak just nu,"jag vill ha sommar" :) villjujagmed.




FAST inte innan jag ska till fjällen, wooohoooo :D snö är också bra.




ph.

idag har det varit jobb på kartan, jobbat över en halvtimme faktsikt! sen hem och invänta emma som ja skulle laga lite mat ihop med. blev att laga pannbiff för första gången i våra liv, själva :D hii. svingott! potatis och sås och hela köret! iaf. sen kom nästa emma och jag klippte henne. sen kom gurri och då klippte jag honom också! nu sitter jag, emma t och gurra här och ska se finalen av paradise hotel, hoppas på kristoffer. hihi. gjorde precis en lite dessert till folket här, tror dom gillade den :) gurra ger den fem av fem blåbär(toast)  (Y).


beigeandbeige.




grill

tyckte det här var lite kul! emma filmade när vi grillade lite hos mig i somras. sen kom hon på vad de sa på radion! fattar inte att vi inte märkte det :)


sucks.

nu är till och med jag trött på´t. iförrgår insåg jag att jag blev behandlad som ingenting. att du inte bryr dig hur jag mår, suger. du om nån borde inse det. men nej.  så nu är det slut på det. kortkorta meningar, jag vet. en stor del av 2009 var kasst för mig känslomässigt. har aldrig varit med om att någon kan behandla en så, och göra det om och om igen. det du gjorde var korkat, jag var trots allt en av de  få kvar som trodde att du kunde ändra dig och att det fanns en sida hos dig som visste att man inte gör så igen. otroligt korkat kan jag tycka. men som sagt, till och med jag har fått nog. jag tror man måste komma till en punkt då man själv inser det bara! 2010 ska bli bättre, jag ska skita i dom som gör mig illa och bara va glad har jag tänkt! SÅ ETT STORT JÄVLA FUCK YOU TILL SVEK.

RSS 2.0