yesman!

wihihih idag är jag taggad!

..för imorn far vi till mitt efterlängtade trysil, :) ja, jag har tjatat sönder om detta men bara för jag längtar så mycket liksom. nu är allt inhandlat,mat och alltsån.t hann även med en putteshoppingtur innan resan och köpte en till vårjacka, och en tröja. ikväll vet jag inte hur det slutar. grabbarna grus hade ett förslag om filmkväll men det vettefasen om det inte blir lite tajt. annars tar vi det när jag kommer hem! :) YESMAN!

det är ju bara en vecka, men kommer definitivt sakna mina lullisar! ses snart. :)




nu ska jag packa!



dolphins.

Nä, om man skulle ta tag i att börja plugga.
Måste börja nånstans, himla sugen nu iallefall..
Får se om jag får med mig någon mer, annars
kör jag all alone! Men Theo lät rätt övertygande!
We´ll see.


Idag färgade vi min botten, goodiegood, :) nu ska jag klippa vidare, sen blir det baaaasket! det ska bli kul. :)

Deja Vu.

Det är coolt hur lika ens morgonpromenader kan se ut. Börjar nästan uppleva Deja Vu eller va det heter varje dag! (fast då kanske man inte har varit med om det, att det bara känns så?). Iallefall, det börjar med att jag sätter på ipoden när jag kommit över staketet hemma.

-Möter en gubbe vid ljura bäck, med en stor och en liten hund.
-Möter nästa gubbe vid bron efter ljura bäck med en liten westie, (buster-hund).
-Vid hageby centrum möter jag upp typ hundra arbetsgubbar.
-Trängas på den lilla ombyggnadsvägen vid hageby centrum med folk jag kör lite
chickenrace med
. Högerregeln gäller väl där med liksom, :)
-Bussen åker om mig vid hageby vårdcentral.
-Vid s:t johannes möter jag en tant som försöker ge mig läskiga pingstkyrkelappar eller nåt.
-Och i vasaparken möter jag nästan alltid johanna och "catchar" upp lite. :)
-Sibyllaklockan står typ alltid på fem i halv tio.
nu är jag framme och då jag en kopp kaffe!

Kul information va? :)


someday.


mk.



jag var trött en dag runt jul och dukade upp tre stolar och la mig ner för att vila lite.
då kommer theo in och ger mig en bamsekram, :) jonas måste naturligtvis filma!

olsen.


trubbel i paradiset.

inflyttningsfest hos teresa igår, bidde en riktigt vild kväll och alla var vi väldigt glada i mössan. :) efter utgången skulle vi ha "filmkväll" och jag somnade på sängbordet och jocke bankade liv i johan som somnat på soffan, vi drack kaffe för att vakna till liv men nää. alltås ingen livad filmkväll klockan fyra.  i morse var jag ännu midre pigg, så blev massa slappande idag.



här testade jag vickan skor med tolv cm klack, tyckte det såg himla kul ut!









snälla, låt det här sluta bra, :)

party.

idag har familjen ottosson varit och införskaffat sig nya skidkläder, roligare då! iallefall tobbe och jag. dom ska användas väl! :) nu ska jag ringa mems, sen fixifixi och sen kommer vicky och sen är det röj! :) den här lappen satt uppe när jag kom till jobbet,



min kära kollega jonas.. :)


fick bli denna skidoutfit. valde mellan helsvart, från topp till tå och denna röda,
och så tänkte jag, orka va svart hela tiden så det fick bli rött. :)

film.

nu ska jag, vicky och jocke se på film, tröttna på frågespelet efter ett tag! :) det blir en dansfilm tro det eller ej, hoppas på att den är bra. GODNATT!

tårtkalas.

jag har börjat gå rätt mycket nu, hur skönt som helst! ikväll var det dock lite kallt. :) passet igår var sjukt jobbigt, vet inte hur många armhävningar vi var tvungna att göra! men bra är det, it´s gooooooooooood.

ikväll kanske det blir spelkväll, vi får se! tårtkalaset är ju mysspel. :) lulli har ju åkt iväg nu så utan det sällskapet vilket fall som helst, hoppas fjällen är bra. min tur snart, längtar sönder men det vet nog alla vid det här lagret.

imorn är det lördag, OCH JAG ÄR LEDIG! så jävla skönt, var länge sen nu! på kvällen blir det party för hela slanten, det är inflyttningsfest på g och vi ska röja! :)

BYYYYYYYYYYYYYYYYYE!


smile.

åh, vad jag tycker om att omges av människor som bara får en glad. :)



skidbacke, -ja tack.


jag sitter på jobbet och vi har det rätt lungt nu så jag sprang och köpte en latte, smaksatt med alla möjliga olika smaker, svingott! funtar på att dra och träna idag med, med tanke på att gårdagens pass va lite av en besvikelse. ska kolla upp om det finns någe roligt pass! det är rooooligt med pass. :)

just nu längtar jag mer än vad man kan längta, till trysil. ska njuta så det bara skriker om det, av alla fina bra skidbackar, känslan av att åka skidor, toppstugan, vinglögg, irish coffee, bastun, slänga sig i snön, bara umgås med familjen och karins familj, spela sällskapsspel på kvällarna, läsa en bra bok, alla sorters liftar samtidigt som man har bra musik, när man råkar tro att man har småsmå skidor och ger sig ut i värsta puckelpisten, in i skogen och tre stora hopp, oppps, sen ut igen och förhoppningsvis vid liv, gulaschsoppan, köra störtlopp med kakan och tävla vem som kommer först ner. LÄNGTAR.

















karolina therése ottosson, sluta tänk så mycket.

yesman!


myskväll på myskväll och så en hel del volleyboll, gillar´t. :) snart dags för yes man också tycker jag, vill se! på hjärtanens dag hade vi middag för sex, och det var heltrevligt, inte gå ut för omväxlingens skull, it´s good. it´s gooooooooood. :)

bästa.


fredagskväll.

filmkväll med brorsan, det är mys! get smart, kanonfilm! och sen how i met your mother, perfa. :)




imorn dukar vi upp för brakmiddag
här hemma! WIHIIII. :)


yesbox.

idag gick jag till jobbet! gick upp en timme tidigare vilket betyder att jag va tvungen att ställa om mitt alarm, så att jag ändå kunde snooza ett bra tag, :) men skönt var det, 45 min med massa bra musik i öronen, så var jag här. nu ska jag ta mitt morgonkaffe och vänta tills alla andra kommer till salongen!

mittmittmitt.

    







och mina nya skor,

träningsvärk.

som sagt igår blev det badminton och det var skitkul! hihi. började klockan tio och vi åkte därifrån vid två! så det blev en lång och rolig kväll. idag har vi varit på stan och shoppat loss. Jacka, jeansväst, t-shirt, jeans, armband, och stickad tröja :) kändes bra! nu efter en hårt träningspass är jag trött och ska bara vila! får se om det blir promenix till jobbet imorn, kanske inte med tanke på att jag ska till bror min efter jobbet och ha myskväll där, och förmodligen åker jag hem på kvällen pga av jobb,. vi får se :)





badminton!

det här är jag ikväll :D ska bli himla kul det här, har inte spelat sen,
högstadiet? :) men nu så, kl tio, tonight!


swisch.


vecka tio drar ju vi till Trysil, Norge för att åka en hel massa skidor. Det är alltid sjukt kul och
det är fina backar
men jag skulle verkligen vilja testa att åka till alperna någon gång! så himla häftigt. :)

TIPS!


ett litet tips om en brabra concealer är makeup store´s lilla svarta tub
som heter reflect cover typ! :) Mycket bättre att bara skippa all foundation
och bara ha den, fräschare liksom.
den är väldigt lätt/tunn och ska vara
ljusreflekterande så mörka ringar minskar om man nu har såna. :)

för..

..jag gillar mina lullisar! :)


finfina flätor på Chloe Sevigny.


kurs!

idag var det kurs på salongen och det gick kanon! vi testade lite nya färgrecept och tekniker, alltid bra att få in lite nya arbetssätt!

igår var det röjj!





efter kursen fick chefens dotter i superlycka föna och platta mitt hår!
det är kul att se hur barn tar in rörelser man gör när man jobbar och de
ska göra likadant! :)

00:25


för vi vill dit.


fredag!

idag har jag haft en sån där bra dag när man ler åt det mesta, det är härligt. :) och ikväll har vi haft myskväll vilket inte kan gå fel, hihi. kan inte bestämma oss om imorgon-kväll, vilket inte är så ovanligt men vi gör det vi känner för i sista sekunden! ska ju trots allt ha kurs på söndagen..


finaste som jag ska beställa, fattar inte varför jag aldrig kommer till krita.


day off.

idag var jag ledig, IGEN. :)

först fick jag reda på att vicky hade en lucka på jobbet vid elva. då åkte jag dit och hon färgade min botten mörk, och klippte mig, superskönt! sen behövde vickevire piggas upp lite så jag köpte en storstor kopp, ett gott te, en film och lite godis, hämtade upp palmis och sen åkte vi ut för att göra vix glad. :) MEN vi mötte henne vid fixpunkten så det blev att hjälpa henne storhandla och en fika på jannes konditori :D hur mysigt som helst! och de hade glutenfria mackor så jag fick också en, hi :)


stan.

stan med vix idag, blev två inköp, resten fika! :)


en bh, och en kjol.

HAA!

dolphinsmatchen var kass i början, sen artade det sig och alla vi satt som jag vet inte vad och var supernervösa men vi klarade det till slut och tog hem segern! :) sen var vi sugna på fika och åkte hem och hämta palms bil (så de slappa åka med mig, host) hihi, sen in till stan igen! efter det ville vi spela wii hemma hos mig men det funkade inte som vi ville riktigt så det blev en vänner-kväll, :) kanonbra kväll!

just nu gillar vi att titta på olika matcher, så nästa - hockey. så himla kul med lite mer action! :)

dolphins.

har lite träningsvärk efter gårdagen men orka lyssna på den, så jag tog mig ut för en joggingtur, jätteskönt med musik i öronen. det som blir jobbigt är när det kommer någon låt man inte vill höra och så måste man ta upp ipoden ur bröstfickan och byta mitt i allt springande. lite hackigt men det går, ner med den i fickan igen och så kör vi. :)

ikväll blir det ingen volleybollmatch, utan det blir dolphins! :) ska bli kul.


fotografering.

http://babiidarling.blogg.se/2009/january/fotograf-emma-roodla-modell-tessan-ottoson.html


pust.

eftersom både vicky och jag haft en deppdag dag idag avreagerade vi oss på träningen, lekte hurtbullar och gick för´t till 110. skönt. måste fan kämpa med tanke på löftet om att bli biff till palmis. får se hur det går! :)

avslappningen bidde till den här låten, fin och texten är ju tänkvärd.

fooool.

tillbaks på jobbet :) sovit kasst inatt så är lite pömsig men det ordnar sig väl! ska träna idag med vicky och det ska bli skönt. sen är jag ledig i tre dagar, får se vad jag hittar på för kul.

igårkväll var det mini-roadtrip med palm och alem. åkte till linköping för att kolla volleyboll och i sista stund bestämde sig även vickan för att följa med. :) det var mys.och vickan och jag fick lust att börja sporta, får se vad det blir för nån sådan.

att man låta sig själv luras flera ggr av samma sak tycker jag är lite konstigt. därför ska jag strunta i att lura mig själv nån mer gång, nu ska jag jobba, hejdå!

say goodbye.












RSS 2.0