underbart.

haft en underbar helg! lugn som bara den, förutom munken i fredags.. men det är ju bara trevligt häng liksom. :) känns helskönt att vakna upp på söndagen utan att vara fruktansvärt trött och hängig, istället gav jag mig ut på en joggingrunda runt strömmen i morse. svinskönt, förutom att jag fick springa och torka tårar hela tiden, tror jag kan lida av pollen? så idag köpte jag clarityn, tror faktiskt ögonen har slutat klia lite. sen bidde det hem till brånnestad med bror min, fira mamsen lite! blev kvar till kvällen, vi grillade och myste på altanen hela dagen. ääälskar såna här dagar, och att ligga på en solsäng till klockan sex, närsolen börjat gå ner lite, bara njuta liksom, bästa verkligen!

NU ska jag läsa min bok och äta vindruvor!





rastlös?

ohja.

har kommit in i en period där jag tycker det är helskumt om jag inte har nåt att göra från typ halv nio, nio på kvällen. då måste jag ju bara hitta på nåt, massa kvar av kvällen? visst, det kanske blir lite mer så när det är sommar men ändå, slappna av! skulle mer än gärna fika, gå promenad, träna eller vad som helst, men nää ska bara ta det lugnt tror jag. för en gångs skull. kanske städa lite..
sen kommer det stunder när allt händer istället, man vill vara överallt, men det går ju tyvärr inte att dela på sig. alltid är det någe. NÄ, nu ska jag vara positiv. :)

Har klippt Alem och Gurra idag, lite klippkväll sådär, mysigt. :) och hjälpt tobbe bära garderob också! Haft att göra hela tiden, :) Får se vad som händer i helgen, en liten del av mig känner bara för att ta det lugnt, skulle va skönt. Vi får la se helt enkelt, behöver inte bestämma nununu som tur är.



vinter. -08
hej striplugg.


jogg.

bidde fika på fräcka idag med Anna, Sanna, Matilda och Johanna. mys. fick bli både chokladboll och gooood sallad med grekenröra (fett?). MUMMA.

vi brände iaf kål på det sen när vi tog en joggingrunda runt strömmen sanna och jag. så jävla skönt efteråt! trodde inte mina knän skulle hålla med ohjo, änsålänge går det! vill igen. :)


Kom på förut, jag vill klä mig i balklänning igen. en fin, lång, väldigt enkel. får hoppas man nån mer gång i livet får göra sig så fin! ska iaf göra två tjejer fina i balfrisyrer, två lördagar framöver, ska bli kul. gillar sånt, :) sen vill jag såklart gå och titta på dom, så fint så.

pappsen och jag vid balen.


Vickevire och jag.


write it down.

ohja, JAG kände helt plötsligt för att blogga? bäst att göra det med en gång tänkte jag. :) inget direkt spännande att skriva men bara för skojs skull.

det är den 25 maj redan? vad hände? fasen va det gick snabbt. känns som det var en månad sen jag började jobba hos pappa, sen jag flyttade in i min lägenhet. men jag ser det inte som något negativt inte, det är ju sommar liksom. bara det att jag blir liiiite för stressad av hösten. vad som kommer hända? blir det plugg, och isåfall kommer jag tycka det är kul? kommer jag komma på vad jag vill? (lite tankespridd vad det gäller framtid). ÅH. nu ska jag släppa det ett litet tag.




helgen var superbra, hanna var på besök från borås, vi hade myskväll med hur mycket prat som helst och så körde vi party på lördagen,- lite av varje liksom. kanske tar en sväng ner till henne i sommar, skulle va mys. nu ska jag duscha trallalala, vart och tränat, hur skönt som helst verkligen. måste hinna med det också, även om det är mycket jobb "utöver normal arbetstid" den här veckan. :)  ÅH. nu känner jag som sanna, vill ha sol, mera sommar. grillat, bad, massa bad! och massa mysiga sommarkvällar med vin och klänningar. hi.






miss you.

även om jag inte var ute igår (nöjd) så är jag galet trött just nu. blir nog att lägga sig skapligt, kan va skönt ibland. blir man trött av att tänka förresten? för då är det nog därför kom jag på. tänker heela tiden, på allt och inget. framtid, nutid, och vad som hänt tidigare. måste bli bättre på att bara stänga av hjärnan ibland, släppa onödiga saker som inte behöver grubblas på, det är något jag är sjukt dålig på.

idag bidde det lite städning av lägenhet, sen en promenad hem till brånnestad och tittade förbi mormor och morfars grav. jag lämnade lite fina blommor, går inte en enda dag utan att jag tänker på bästa, mormor.

den kommande veckan blir nog rätt skön, fast lite stressig. många som vill bli fina i håret och så ska det tränas och handlas och massa små ting. men det ska nog gå!


här kommer några av de nyinlagda bilderna.

1 maj. Utgång, Trappan.




En torsdag, grillkväll på sannas tak.



Lördags, fick med mig Emma&Emma på KOSLÄPP!


sjuuuuk.

nu tänkte jag, äsch vatusan vi kör på ett inlägg.

när jag ändå ligger och latar mig i soffan liksom.. fick nämligen gå hem från jobbet idag, blev helt genomförkyld helt plötsligt! skumt, på mig slår det till så jäkla fort!! så jag hoppas det går över lika snabbt. iaf så har jag haft en helt underbar helg, grillning i sörping under valborgsmässoafton, massa snack. mest om snusk som vanligt. :) 1 maj gick vi på guld-matchen, dolphins! vilket ös, så jääkla kul :D

sen åkte jag till mimmis födelsedagsfest och försökte komma ikapp resten av tjejerna. hade en riktigt kul kväll, utgång till trappan bidde det. :) nu kanske jag ska kolla kameran när jag ändå inte har nåtförmig, se om det kanske är någe kul att lägga upp. har dock för mig att jag inte tog så mycket kort? we´ll see.






RSS 2.0