söndag igen.

helgen bara går fort.

den här blev en rätt så lugn sådan, det är ju lite lustigt att säga när man varit ute både fredag och lördag men det var ju nyktert så jag känner mig rätt pigg! himla kul att se V&J vid dj:båset, kanon ju!








ja, vi tycker det är kul att ta bilder :)

tamigtillweekday.





tröööött.

hade verkligen ställt in mig på att följa med på fika, men nej jag orkade faktiskt inte. för det första tror jag det var att nervositeten släppte, och sen är jag inte på mitt gladaste humör. men imorn är det nya tag! hoppas ni har det mys, vi ses ju på fredag iallefall. :)


vill bara utomlands nu. detta är en gammal bild på vickan
och mig och vår "fishbowl" i grekland!:)


hejdå.

nu är det över, nu har vi sagt hejdå. usch, nu är det här det värsta jag varit med om.. alla sånger, ord och allting, jättefint men sorgligt. jag vet att du hade tyckt om det. var inte så många av människorna som var där som jag kände igen men det var många väl iordninggjorda tanter, mycket piffiga, gamla frisörer! talen om alla dina frisörår och allt du åstadkommit inom branchen värmde kan jag säga, världens bästa mormor. efteråt på fikat satt jag med mina gamla frisörlärare, yvonne och kjella och de är bra på att få en på bättre humör, det kändes skönt! 

"det finns en stad ovan molnen".






 

båda våras tidningsartiklar.




undervisning.

nighty.


hittade denna på en sida, känns sålänge sen!

anna, schema :D

onsdag: begravning.. efteråt fika med er!
torsdag: jobb 10-18
fredag:   jobb 10-19, sen utgång eftersom vår alldeles egna vickan dj:ar på hugo! :)
lördag:   jobb 10-17, antningen fixa nåt hemma, utgång eller fest? we´ll se!

tisdag.

usch, idag är jag sliten känner jag! imorn är jag ledig vilket är skönt men begravning är väl inte så kul.. har aldrig varit på en begravning och nu ska jag på mormors, saknar henne något enooooooooooormt. vill ringa och prata om allt möjligt som vi alltid gjorde. det här är det konstigaste och ledsnaste (vet att det inte heter så) jag varit med om. :(

tjejorna ska antagligen baka lussebullar eller "bara" ha glöggkväll imorn, och först tänkte jag : vafasen orkar jag det efter det.. men ja, tänker inte sitta hemma och va ledsen så jag är gärna på fikat! mormor hade velat att jag gjort något och inte bara suttit! hoppas jag orkar iallefall. :)


här kommer dom!










TACK FÖR EN SUPERDUNDERKVÄLL!


slut.

jag tycker det är mysigt att se ensam mamma söker! :)


söndag.

blev ännu en kanonkväll igår, så taggade som vi var! :) bilder kommer imorn eftersom jag lämnade kameran i V´s lägenhet. tryggast där :) idag kom farmor och lasse förbi och firade bror min, blev att låtsas vara piggare är vad man är.. nu är jag såhääääääär trött så jag ska vila, goodiegoodie!

VI SKA BOKA RESA SNART, HIHIHIHIH. längtar.


lånar en bild av anna sålänge! :)


21:06

idag var vi lite sådär härligt trötta på jobbet, alla var lite roligt flamsiga, det gillar jag! :)
 
satte dit löshår idag på en tjej och jag tycker det är riktigt kul!
få färgen och håret att passa in osv.

ikväll blir det att ta det lugnt, ladda inför morgondagen, jag är riktigt peppad! funderar på att fixa till något plagg tills imorn, vi får se vad vi hittar på. vill ju ha paljettisarna men ni kommer ju aldrig iiiiiiiiiiiiin. :(


gammal flamsbild från jobbet.

mörkmörklila.

förresten, fixade ju naglarna idag. det blev förstärkning och mörkmörklila lack, näst intill svart. jag är helnöjd! kul att vi äntligen fått in en nagelteknolog, blir nog att man fixar dom lite oftare då :) eller oftare, att man gör det alls! det ser ju faktiskt finare ut. :)


är rätt mycket mörkare i verkligenheten!

människans bästa vän.

underbart väder idag på förmiddagen ju, så det blev som jag trodde, en promenix och bus fick göra mig sällskap!



iallefall min. :)


sol!

ÅÅÅÅH, vad jag hade velat gå och kolla på johan glans igårkväll! han är ju så sjukt bra men det bidde inte så iallefall, får väl kollapå honom någon annan gång förhoppningsvis. 

det är ju sol ute, så kanske ska ta med mig michelinen ut och gå, hoppas den värmer som den ska. :) sen ska ja in till salongen fast jag är ledig men det går snabbt. sen, vid halv fyra ska jag fixa mina naglar och det ska bli så kul! har aldrig i mitt liv varit hos en nagelteknolog! blir nog mörkmörka naglar av något slag.


härlig bild från studenten.
vår
lilla modeklippstreo står ihop i mitten :)

robban.

den här mannen är klockren!

insider är inte något program jag ser särsklit ofta men det är ju sjukt bra när man ser vad det är de jobbar runt. idag handlade det om män som chattar med minderåriga och är allmänt vidriga.

i programmet sätter de en liten tjej på kanske 13 år vid en dator, och hon får börja chatta med liknande män. de börjar bete sig äckligt och visar allt mer i webcamen och vill att hon ska visa också. efter ett tag när det gått rätt långt skriver hon: "-Aschberg undrar om du ofta gör såhär med minderåriga?"

Han: aschberg i tv 3?
Hon: ja!


Här sätter sig aschberg i camen bredvid tjejen och helt plötsligt är det inte lika kul längre, camen stängs av väldigt snabbt från männens sida och så har de en identitet och kontaktar honom. Mer sånt här, ta fast idioterna!


20:38

ledig och gud så skönt! :)

stan med memsi och anna blev det och det resulterade med en del saker som fick följa med hem. foundation, klänningar, "vantar" och väst! när klockan slog sju kom vickan och vicky till fräcka där vi satt och käkade den underbara bakade potatisen. :)

måste hitta nån bra present till min bror med, ska nog hitta på nåt! om det är någon som vet en bra present till en 24-åring, säg till! hittade iofs en snygg t-shirt idag, kanske blir den och något mer. tror inte mamsen och papsen är så sugna på att åka till  hans lägenhet och sjunga tidigt som jag tycker man måste, barnsligt, ja :) så då tänkte jag att innan jobbet åker jag förbi med frukost och tar med bus och sjunger, tror jag ska ta att göra det!

OCH, kan de förbaskade legginsen komma in snart!


kanske blir återbesök här i helgen, vi får la se! :)


tisdag.

Imorn är jag ledig, OCH vi ska fika/äta med allihopa :) känns som evigheter sen, konstigt nog!


ihopknölad bild på vicky, mig och anna. :)

måndag.

lugn dag idag, så skönt så! gick och köpte ett nitarmband jag och vickevire idag bl.a. :) och färgade vår elev heidi hann vi också med! nu tittar jag på fotbollsgalan, gillade carina bergs klipp, hon är härlig! :) som vanligt vinner zlatan alla priser, men vafasen han är duktig. och fräsch.

hoppas verkligen på en fika med tjejerna snart, och att vi får ihop så alla kan ses! OCH, efter min vita helg är jag sjukt taggad till lördag, då ska vi på´t igen! :)


härligt töntig bild från fikat hos V!


snyggtsnyggt.


bikbok.

helt plötsligt blev bikbok tuffa igen!




söndag.

gårdagen bestod av hemma-mys med familjen. kändes skumt att inte gå ut (illa) men det var skönskönt, speciellt idag! pappa hade köpt hem mario cart till vårt wii så jag, brorsan och pappa satt och lekte med det plus att jag lagade mat till alla, :)




Hej..

..jag heter therese och jag vill bli en michelingubbe. :)


gillarn!


och zebra. :)

friday night.

galen/mysig filmkväll med tjejerna. galet mycket prat, galet mycket skratt! :)




friday.


linns nya svall!

och lunchen med vår specialgjorda latte :)




at work.

usch för det här förbannade vädret! fast det är liiite bra, för mina skor kanske töjs lite :) hihi.

linn var här i förmiddags och hon tog ett stort steg! hon blev beige-blond istället för platina, :) linn är go, fick ett sms efter: har aldrig varit så nöjd med något, :) det värmer kan jag säga! tog lite bilder, så lägger in sen när jag väl fått in dom på datorn. nu snart ska jag, vickan och theo dra oss iväg på lunch, blir väl fräcka som vanligt. MYS.

ikväll blir det mysfilmkväll med gänget, hörde dock att memmsi va sjuk :( men några av oss iallefall, blir nog att vi köper med oss pizza ut till mogata, JADÅ!

hejdå för nu.

goodgood.

jag är himla glad att jag har vänner som bryr sig om mig. har fått massor av sms, besök på salongen och telefonsamtal, TACK! det är skönt att veta att jag har er. ♥

UV-blabla.

det där med solarie är konstigt.

det är ju inte så att man inte vet att det är farligt, nej man har hört det sissodär ett par tusen gånger. OCH det står maaaassa om att det är vanligare och vanligare med hudcancer. visst, man tar åt sig men vafan går man dit för då över huvudtaget? det är inte så att jag är största solarietanten för jag går egentligen inte ofta alls, men det känns ju också onödigt, för när jag väl går blir jag röd och den lilla färgen har ju ändå hunnit gå bort tills jag solar nästa gång. antingen ska man börja gå oftare så man får upp en liten färg och ta risken för en massa skit eller så går man inte alls. får väl se hur det blir med det..

idag gick jag iallefall och det jag tänker på när jag ligger där är vilka risker
man tar och vad som kan hända. PLUS att jag blir rastlös (och jag somnar
inte) så jag ligger och diggar till tina turner eller vafasen sol&motion har
för musik!

ajja, så är det med det!


pippi-skor.

idag har jag köpt ett par skor från vår nya manikyrist, teresa. :)
hon hade köpt dom i gbg och de var för trånga så nu är de
mina! YES.


jobb.

idag var det dags för jobb igen och det gick bra. va rätt lugnt så theo hjälpte mig färga/slinga håret lite! jessi tyckte vi alltid färgar håret på varandra men det blir lite så, man tycker det ser tråkigt ut efter en vecka.. inte riktigt, men nästan! det är ju bara små saker vi fixar tiill oftast, som idag blev det ifyllning av botten och bruna slingor för att få upp lite glans.

imorn är det med jobb men då jobbar vickan också så det blir kul, man blir himla van himla snabbt att jobba med sina vänner! liksom lite tomt utan dom på jobbet..


du.

jag har nog inte fattat det än. DU, du av alla är borta. när får man in det i huvudet? tänker inte på nåt annat men ändå fattar jag inte. var nog bra iallefall att jag inte följde med upp iförrgårkväll, mamma vet alltid bäst. usch, vill inte ens veta hur vår julafton kommer se ut. vill resa bort, blir ändå inte samma sak. begravning, usch. NEJ, USCH FÖR ALLT DET HÄR. jag är bara glad för allt du fick vara med om. du har rest världen runt, du var med på min student, du fick va med på min gesäll, vi hann med stan en sista gång och allt som hör till. nu är du hos morfar igen. saknar dig redan.


bästa.
jag vill bli som dig när jag blir äldre. (bild från revyn i somras)

ja.

det här är tamigfan värsta dagen i mitt liv.

lördag.

igår skulle vi fira jessi, och det gjorde vi med att gå och käka, tänkte gå till nån restaurant men deli funkar ju! bara det att typ 40 hammarbyare gjorde att vi fick skrika till varandra om vi ville bli hörda, något positivt blev ju dock att det var inte fem tjejer som sjöng för jessi, det var vi och massvis med hulliganer :) hihi.

eftersom jag är sjuk så blev det rätt lugnt, men jag hade kul ändå! :D










yes.


vi gillar´n,  det gör vi.

du är min nu!


11:10

såg en bild på en blogg,
underbart fina hår, fin
sminkning! GILLAR´T!



och:

GRATTIS till robocop! :)

fredag!

nu har vi käkat på highlander in med familjen, himla gott! pepparstek, det som var lite tråkigt var väl att jag inte kunde äta normalt, fick ju snyta mig stup i kvarten. eller kvart i stupen som claudia sa! :)

har bestämt att jag stannar hemma från jobbet imorn, är nog bäst så.

nu ska jag se på teve, godnatt! :)


familjen i somras. :)

7 november.

idag fyller min mamma år och hon är bäst! :)



Ha en trevlig kväll!

FAN OCKSÅ!

nu är jag sjuk, igen..

när man måste gå och snyta sig tre ggr under en klippning, ja då är det dags att gå hem! så nu sitter jag här med en nyköpt tidning och ska ta det luuugnt. måste piggna till, ikväll ska vi ut och äta! imorn med, :( vickevire måste också bli bra, det här ju går förfasen inte!


vi ska ju må såhär :D gammal bild som vi pysslade till!

22:36

löshåret är klirrat, kaaanske ska sätta i några fler slingor imorn men det går snabbt! det är ett riktigt pilljobb det där, ta ut småsmå partier, smälta limmet och klämma, sen klämma med tång. ajja, klart är det iallefall :D

fika med alla i gänget utan vickevire idag som fick stå och jobba. bidde lite planering inför lördag, ska väl boka bord och sånt kanske imorn så vi vet att det finns, sen får vi helt enkelt se vad som händer, vad vi känner för! MEN jessi ska iallefall firas. :) måste väl lägga mig nu så jag kommer upp imorn med, då är ju det nämligen mammas tur att fylla år och pappa och jag ska sjunga för henne! bror min ser vi ju på kvällen, ska ut och käka då med, :)

ååh, vad jag vill ha ny kamera..
VILL HA!


GRAAAATTIIIS!


torsdag.

MIN LEDIGA DAG. :)

igår var det kurs! och ja, det gick bra, himla kul att testa lite nya tekninker och färger. på förmiddagen var det "värdarna"som höll i det praktiska och visade en del saker, sen var det lunch. blev att hela gänget gick till spicy hot och käkade! GAATTT.

sen gick jag och theo tillbaks och så fick man en modell var att jobba på. min hade ett tunt fisigt hår med gamla slingor till nedanför nyckelbenet, sådär alltså. det klipptes av rätt rejält eftersom kursens syfte var att arbeta efter ansiktsformen och hon hade rektangulärt ansikte. färgen blev himla chokladig!

sen är det ju alltid lite extrema saker så på en visning som kanske inte alla vill ha till vardags med det är ju tekniken man får kika på! sen blev det frisörsalong a la robocop, och idag blir det frisörsalong a la Vick. Vicky ska få löshår idag, så som hon längtat, så nu ska vi ner till salongen och sätta dit det! :)  Bilder från visningen kommer när theo skickat dom!



fika.

ikväll var det fika med vicky, vickan, jessi och anna. blev inte fräcka idag, helt otroligt! alltid bra att träffas och snacka en massa :) vi är lite kluvna inför helgen men det ordnar sig nog, himla mycket som händer på en gång! det är födelsedagar som ska firas, och det är mat på restaurant, det är utgång,det är vit helg, det är jobb dagen efter och det är som sagt allt på en gång! MEN, det ska man väl inte klaga på. :)



4 nov.

idag slingade jag en tjej som hette unna, jag tyckte det var ett himla fint namn, ovanligt liksom. :) ajja, imorn är det kuuuuurs! börjar med att alla på salongen åker ner till pronova för en förmiddagsvisning/kurs? sedan på eftermiddagen är det jag och theo som stannar kvar och gör den lite mer praktiska grejen. det är så att de sökt modeller i nt,och dom ska vi färga/klippa? hihihi. KUL! hoppas på en lunch där också :) är dock lite nervös för den va lite avancerad men vafasen, orka backa för det! :) men dagen slutar inte där, kursen är slut klockan sex och då ska jag färga/klippa mermera! ojojoj, va hår det blev.





fläckar.


två snygga t-shirts.

måndag.

idag var det jobb som gällde, vicky, vickan, claudia och alex gjorde mig sällskap. :) tog sen lunch idag och det är fasen skönt, blir att göra fler ggr, har man ju rätt kort tid tills man ska gå hem. stannade kvar lite längre dock för att färga vicky! måste fylla på min utväxt snart med, den som är ljus fast ska bli mörk för att det är "en-utväxt-som-ska-se-ut-som-mörk-utväxt". ajja.

imorn blir det också jobb, efter det blir det fika med gänget, MYS.


bild lånad av anna, från i lördags.


18.22

igår blev en riktigt lyckad utekväll, hade jättekul,så TACK! :) blev förfest i stan hos jessis chef, där alla var utklädda till allt möjligt, amy whinehouse, kyckling och gris bl.a. kulkul! sen stack vi till hugo och dansa jättemycket, martin spelar faktiskt bäst musik! vickan kommer dock spela bättre, hihihihi :) nu verkar det som nästa helg ska bli en vit helg, kan ju va rätt skönt.

idag är det bara att ladda om, är ju jobb imorn igen. KURS på onsdag, längtar!

har ju inga bilder att lägga upp, eftersom någon (i sylvia) har snott min kamera! :( måste köpa ny, NU. vill ha en jättefin vit som jag blev kär i, får se om det blir den. frå sno av anna sålänge ifall hon lägger upp några snart!



vill ha!

RSS 2.0