day of.

idag är det onsdag och jag är ledig, skulle ha tränat men vaknade upp med jätteont i halsen och tänkte att det kunde vänta lite då. nu sitter jag hemma och har räknat matte, flyter på rätt bra ändå. tog en paus och gjorde ris och kycklinggryta, mums! hihi. sen ska mami och jag och kolla om de har nån fin antik bänk i second hand-affärerna. hoppashoppas!



det här är min sista arbetsvecka på modeklipparna, förstå! jag jobbar tors-fre-lör, sen är jag ledig en vecka, tihi. känns  lite vemodigt men vatusan, ska bli så jäkla skönt. slippa helger, slippa trassel och slippa tjafs! kommer nog bli bra, :)






åh! jag ska framkalla massa bilder också. köpa ramar till dom och pyssla, gillar foton. va hemma i brånnestad igår och hämtade massa, på hela familjen, massa på mormor, saknar henne så jävla sjukt mycket så det finns inte. <3

 


grånovember.

jag är trött-trött-trött.
måste sova tidigt idag ja,men nejnej nu är klockan tolvoch jag har inte diskat än! dags att röra sig :) lätt att man fastnar vid scrubs också! vet inte varför men känner mig allmänt trött,lite småförvirrad i vintermörkret. någonting uppbokat varje dag känns det som och det är liksom inte ens varje dag. kanske är lite stressad? skönt med nästan en vecka ledigt snart,kan nog behövas. bort med det grå i mitt huvud! :) blev glad att jag hittade ett par skor och en halsduk idag iaf,mysskor. hihi tyckte dom var sötisar.

idag när theo och jag lunchade kände jag att jag ville ha så mycket! vickan och jag prata om det,att man kommer in i små periodermed det där. ibland ingen inspiration alls och hittar inget alls på stan och ibland hittar man någonting överallt! nu vill jag ha nya jeans, koftor, mössa, mystofflor, blommor till lägenheten, ny parfym och ja hihihih mycket helt enkelt. men det där är bara materiella saker, dom klarar man sig utan. jag skulle aldrig klara mig utan mina vänner däremot. har dom finaste, snällaste vännerna. <3 bytte spår där helt öväntat men japp, så är det!

som sagt,jag ska sova nu.men emmsipemms ringde och ville ha mig som ursäkt till att inte gå och lägga sig än :) så jag pratar lite med henne nu och skriver samtidigt,och hon diskar :D jag ska hälsa från henne :) klockan är som sagt lite över tolv och vi har kommit in på de mest konstiga samtalsämnen, kanske är tröttheten som slagit till? :)

GOODNIGHT.


13-15 nov.

japp, då var man tillbaks till vardagen. har haft en helt otroligt rolig kryssning som jag vill åka på igen. :) det har varit galet, packat, yrt (säger man så?), känslosamt, ärligt, härligt, asbra, kulkulkul, party all night long, och lite sömn. :) gillar´t skarpt! nu ska klippa loite, PUSSSSSS.

kryssning.

så jäkla mycket krångel och panik men nu är allt löst och vi tar oss hem! :) hihi. en stor lättnad och en superpeppkänsla i mig nu, VI SKA HA SÅ JÄVLA KUL! :D

packning.

idag gick jag hem från jobbet vid lunch, mådde som jag mått hela veckan, yrsel och ont i huvudet :/ känns riktigt skumt, så jag vilade och sov lite. måste ju bli bra till imorn, då vi ska på kryssning! :) hoppas verkligen inte det gungar så passmycket som dom sa att det gjorde förra året. vi har ju iofs lyckats pricka in fredagen den 13:e!



vi ska ha så jääkla kul!! längtar just nu. :)
nu ska jag packa, se hur dte går, hihi.

yr.

min kropp spökar med mig.

bördjade med yrsel och huvudvärk, sen går det över och jag vaknar helt varm och snuvig. sen på morgonen har det gått över och på eftermiddagen får jag ont i huvudet igen,och så börjar allt om :/ känns jättekonstigt och jag gillar det inte. nu har jag kommit hem från matten där min lärare till och med tyckte jag såg hängig ut! ska käka smörgåsrån, och kolla slutet av oskyldigt dömd.


på fredag är det kryssning och vi ska tagga snart :)

tisdag.

åh! nu har jag internet! :) wihihihi.

funderar starkt på att gå in med en blomma till han på onoff som hjälpte mig med det mobila bredbandet, vilken service! han ringde runt för att höra olika fördelar, fixa erbjudande och en massa :)

iaf. ikväll blev det basket för hela slanten och dolphins vann! sen åkte jag och emma hem till henne och såg desperate, sen en promnix hem till mig :) gillar´t. varje gång jag går. :)

färgade emma idag med, blev finfint, hoppas du är nöjd. :) sen åt vi keeeeebab, mums. har ju en början till förkylning så kanske är bra med deras extremt starka vitlök, även om man stinker! hihi.

nu ska jag göra matlåda, har inte blivit någon börda än, än sålänge är det bara kul att laga mat åt sig själv.


en personalfest från förra julen.





nu är det bara två veckor kvar nästan, ska bli skönt att se annat!

internet.

tjenixen!

är ju inte inne så mycket på datorn nu, har inte hunnit skaffa bredband ännu till lägenheten, men det kommer, :) så jag får passa på när jag är hos någon som har en dator, - med bredband!

idag är jag faktiskt hemhemma, kändes som jag var påväg att bli sjuk idag, har varit heeelt yr i bollen så jag har trott att jag ska svimma hela dagen, väldigt obehagligt faktiskt. iaf, sover hemma idag.

imorn är det jobb på kartan igen och sen får vi se vart det bär. ska färga emma iaf! :)

förresten! helgalen och tokigt rolig lördag, tackartackar <3 vi var världens klunga i mitten av dansgolvet och alla bara var med varandra hela tiden och inte splittrade sig som det brukar bli med tanke på allt folk, jag älskar´t! mer sånt.

nu är det sovdags, NATTI.


cityupdate.

nu har jag äntligen flyttat in :)

det är vitt och det är fint och det är mitt! hihihiih. vill köpa massa nya grejer hela tiden, och min soffa ska väl komma nu framöver nån gång! igår kom emma hem på myskväll och vi åt, drack och skrattade. som vanligt :)

min fina vän emma hade med sig en present till mig, sötaste kokboken med BARA CHOKLADRECEPT. MMMMM!

nu sitter vi hos emma och kollar idol! lite längre ner på nygatan än mig, älskar att bo såhär! tog väl kanske två minuter att gå hem. :D  BYE FOR NOW.


RSS 2.0