Cleanaway.

Det här kommer låta som att vi inte jobbar nånting, men det gör vi. Men ibland får man småsmå pauser i arbetet, t.ex när man väntar på att en maskin ska bli klar eller så. Nu var det såhär att jag och Emelie stod i ett rum på jobbet och arbetade vid två olika maskiner. Det finns ETT par hörselskydd med radio, och ett par utan (just dessa maskiner ger en del ljud ifrån sig). Vi brukar typ springa till dem, man vill ju liksom ha radio när man jobbar? :) Iallefall, då när man får dessa små pauser kan man ju fördöja tiden lite. Vi brukar göra så att den som har hörselskydden med radio i får mima till låten som spelas och så ska den andra gissa låt och till slut sjunga med! så töntiga är vi, askul är det. :)


väldigt gamla bilder på oss tre. :)



Kvällen igår blev mys, bidde New moon och poppisar. <3 Emma sov kvar när jag gick till jobbet, kanske har gått nu men svinbra det där med extranyckel :D


Kommentarer
Postat av: Emma - Foto m.m.

hihija ja hade gått då bussen till kusin gick 09.55 ;P



Super me nyckel nu ligger den här hemma. Fasen ja hade ju kunnat lägga i brevlådan :O De glömde ja, haha jaja får lämna den till dig i helgen :D!

2010-02-11 @ 16:17:21
URL: http://babiidarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0