lördagkväll.

jag kom precis hem från vicky, vi har slappat till tusen, man orkar verkligen inte göra nåt när man jobbar som en galning. :/ men det var välbehövligt så det gillar vi! resan är nu betald och färdig och jag längtar som bara den kan jag tala om! man vet ju aldrig om det är någon jättevärme men vi kan ju hoppas och vi är nöjda bara med semester så det ska bli skööööönt! thailand får nog bli nästa år när det finns tid för lite bättre planering! just nu blir las palmas kanon! :)

det som är lite kruxigt med att jobba med sina kompisar är väl ledigheten, om man får någon sån ihop i sommar eller nästa vinter men vi får väl försöka lösa det sen!

nu ska jag läsa lite. :) NATTI.

Kommentarer
Postat av: linn

va skönt:D när åker ni?:D

2008-12-21 @ 12:48:12
URL: http://liinnmariia.blogg.se/
Postat av: Becca

Helluuu :) Tack såmkt för svaret, mm då vet jag! nee jag tänkte med de att de är lika bra att inte ta det. Jag menar så himla onödigt och så får man ont med. Men de är ju att jag ska vara häri tre veckor :P så segt att äta kött varje dag :P eftersomm jag hatar fisk ;P så de kan jag ju inte äta och inte lassagne eller pasta eller pizza. Tacos kan jag ju se om de har :)

2008-12-21 @ 13:58:13
URL: http://metrobloggen.se/rebfre
Postat av: vicky

Jag faxade pappren idag, hoppas att det kom fram! :)längtar sönder :D

2008-12-21 @ 14:58:15
URL: http://vickyfyhr.blogg.se/
Postat av: Jessica

Va kul:) När åker ni?

2008-12-21 @ 19:06:07
URL: http://jessicahietanen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0